Yonex EZONE DR 98 310

Chirurgische precisie, power, stabiliteit én comfort. De nieuwe Yonex EZONE DR 98 (310 gram) heeft het allemaal!

Yonex EZONE DR full

Merk: Yonex
Model: EZONE DR 98
Bladmaat: 98 sq/inch
Gewicht: 310 gr
Balans: 31.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 62

De Yonex EZONE DR 98 is de opvolger van de succesvolle Yonex EZONE Ai 98. Het racket blijft bij dezelfde specs als zijn voorganger, maar heeft een aantal subtiele technische noviteiten. De DR (Dynamic Repulsion) technologie zorgt voor extra stabiliteit, met name goed te merken bij off-center hits. Nieuwe tubings in verschillende vormen zorgen voor minder schokbelasting en meer frame-snaar interactie en dus effectief een grotere sweetspot. Het Dual Shut System met toegevoegde Quake Shut Gel in het handvat zorgt voor extra trillingsdemping voor de meest comfortabele EZONE 98 tot nu toe.

Yonex EZONE DR 98 Dynamic Repulsion

Tijdens het productieproces voorafgaand aan de lancering van de Yonex EZONE DR 98 (310), heeft Yonex voor deze EZONE-update een aantal opvallende tests gedaan, waarbij o.a. de service return onder de loep is genomen. De return statistieken van Nick Kyrgios (Yonex’ uithangbord voor de nieuwe EZONE DR lijn) zijn grondig geanalyseerd. Eén van de belangrijkste factoren waarbij winst viel te behalen, was de bladstabiliteit (en dus uitvalshoek van de bal) bij impact. Het toegevoegde ‘premium grade NANOMETRIC DR carbon graphite’ zorgt voor deze extra stabiliteit en precisie, waar de Aero Shape shaftbouw in combinatie met de lage 31.0 balans het racket zeer makkelijk manoeuvreerbaar maken.

Yonex EZONE DR side

De eerste bevindingen over de nieuwe Yonex EZONE DR 98 (310) zijn zeer positief. De belangrijkste bevindingen zijn: meer comfort en minder schokbelasting. Meer stabiliteit met name bij off-center hits en returns. Goede grip op de bal en spinpotentie. Zeer makkelijke switch van de Yonex EZONE Ai 98 naar deze nieuwe EZONE DR 98. 

De Yonex EZONE DR 98 310 is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Vergelijkbare rackets: Babolat Pure Drive Tour, Babolat Pure Aero Tour, Wilson Pro Staff 97, Wilson Blade 98 (16/19) en de Head Graphene Radical Pro.

Geef een reactie