Januari/februari 2022 preview mijnracket.nl

Ondanks het feit dat de tennismogelijkheden helaas nog beperkt zijn, hopen we de komende tijd weer een aantal nieuwe producten voor jullie door de test te kunnen halen. Zo nemen we de nieuwe Yonex EZONE 98 en 100 mee naar de baan, evenals de Head Boom Pro. We testen een nieuwe tennisbal, de Diadem Premier All Court, de officiële bal van de opkomende UTR Pro Tennis Tour. Ook de nieuwe Dunlop SX 300 halen we door de test. En we hebben een leuke podcast mogen doen samen met het platform ‘TennisGekken’. Je leest het hieronder in de januari/februari 2022 preview van mijnracket.nl!

Yonex EZONE 98 en 100 7th gen

De hagelnieuwe EZONES zijn we momenteel uitgebreid aan het testen. De nieuwe Yonex EZONE 98 en 100 worden half februari verwacht (ze zijn iets vertraagd). Vóór die tijd zijn wij er uiteraard met een uitgebreid testrapport.

Head Boom Pro

Ook het zwaargewicht uit de nieuwe Boom serie van Head zullen wij door de test halen. Eerder hebben we al met veel plezier de Boom MP mogen testen. Nu is het dus de beurt aan de Head Boom Pro.

Diadem Premier All Court tennisbal

De Diadem Premier All Court tennisbal hebben we al een aantal sessies in gebruik. De bal speelt zeer vergelijkbaar met de Wilson US Open, maar komt op een wat vriendelijker prijspunt. Officiële bal van de UTR Pro Tennis Tour. Tijd voor een full review dus!

Dunlop SX 300

Het ‘spinmonster’ van Dunlop krijgt een update. Versie 1 (toen nog onder de Dunlop Srixon noemer) vonden we heerlijk, de laatste versie was ietwat log, maar mega stabiel. We zijn benieuwd hoe de nieuwe uitvoering het doet!

Podcast TennisGekken

Mike heeft onlangs een podcast opgenomen met tennisfanaat van het eerste uur Edwin van het platform TennisGekken! In deze podcast onder andere onze voorliefde voor het testen van tennisrackets, het bespannen en hoe mijnracket.nl is ontstaan. De podcast is nu al te beluisteren op YouTube:

Dit en meer de komende periode! Blijf (indien mogelijk) lekker tennissen en blijf gezond allemaal!

Geef een reactie