AUSTRALIAN OPEN 2019 DEALS

De Australian Open 2019 is begonnen en wij hebben er zin in! Tijdens de AO 2019 hebben wij een aantal scherpe deals voor je: gratis verzending op alles, €20,- EXTRA korting op alle senior rackets en die worden gratis bespannen en 20% korting op alle Diadem artikelen in onze webshop! Je leest het hieronder.

Gratis verzending op alles:

Hier hoef je helemaal niets voor te doen! Er worden geen verzendkosten berekend bij het afrekenen. Dit geldt voor verzending naar Nederland én België.

Rackets:

Op alle rackets: €20,- extra kassakorting en gratis snaar naar keuze uit onze webshop. Deze wordt er ook gratis en ERSA gecertificeerd ingezet. Gebruik couponcode: AO2019racketdealMR.
Bij de bestelnotities kun je je voorkeur voor snaar en kilo aangeven. Gewenste snaar hoeft niet in het winkelmandje geplaatst te worden. Deze actie geldt niet op kinderrackets.

Diadem:

20% korting op alle Diadem producten uit onze webshop. Dit geldt op alle snaren, waaronder de bekende ‘star-shaped’ strings. Ook grips, accessoires en de nieuwe rackets vallen hieronder! Gebruik hiervoor couponcode: AO2019DiademMR.

Geef een reactie