Wilson Ultra Tour – klassieke controle en ultiem balgevoel

De unieke Wilson Ultra Tour doet zijn intrede! Met dit frame maakt Wilson een ‘pro-stock’ racket voor de gewone markt beschikbaar.

Specificaties Wilson Ultra Tour

Merk: Wilson
Model: Ultra Tour
Bladmaat: 97 sq/inch
Gewicht: 305 gr
Balans: 31.5 cm
Bespanpatroon: 18/20
Lengte: 27 inch
RA: 63

Dit racket is nu verkrijgbaar in onze webshop!

De Wilson Ultra Tour: een uniek racket!

De Wilson Ultra Tour is een vrij bijzonder racket. De geruchten gaan rond dat dit racket uit dezelfde mal komt als Wilson’s pro-stock model de H19. Normaal gesproken is de populaire H19 alleen beschikbaar voor professionele spelers. Nu zou dit wedstrijdframe met een lage RA-waarde van 63 dus ook beschikbaar komen voor de reguliere markt. Dit racket heeft het speelgevoel als klassieke Head Prestige MP rackets en zit qua framebouw in dezelfde lijn. Zo zijn bijvoorbeeld ook de afknooppunten voor de snaren exact gelijk aan die van de Prestige MP.

Met 305 gram onbespannen is de Wilson Ultra Tour een ideaal racket om zelf (te laten) customizen. Het racket biedt een heerlijk klassiek speelgevoel boordevol controle en connectie met de bal. Het frame heeft een zeer comfortabel, gedempt gevoel door de met foam gevulde grip. Ook aan het net is de touch met dit racket buitengewoon. De lage 31.5 balans maakt dit racket ook erg makkelijk wendbaar. Servicepower zul je echter zelf moeten brengen. Tot slot biedt het 18/20 bespanpatroon vrij behoorlijke spinpotentie voor zo’n compact bespanpatroon.

Wilson Ultra Tour test

Binnenkort volgt er een zeer uitgebreid testrapport van de Wilson Ultra Tour. Hou mijnracket.nl hier dus voor in de gaten!

De Wilson Ultra Tour is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Geef een reactie