Wilson racketcollectie 2017

Voor 2017 biedt Wilson de tennisser de keuze uit maar liefst 6 racketlijnen. Voor ieder wat wils dus! Wilson hanteert hierbij nog steeds de PlayerID, waarbij het merk rackets biedt voor de Baseliner, Attacker of All Courter. Hieronder vind je de volledige Wilson racketcollectie voor 2017.

Pro Staff – Classic feel and control
De vernieuwde Wilson Pro Staff racketfamilie is gemaakt voor de Attacker en biedt klassieke feel en balcontrole. De matzwarte looks, laser-engraved logo’s op het frame en een afbeelding van Roger Federer in het hart van het racket geven de Pro Staff serie een minimalistische, maar erg strakke look. De Pro Staff 97 en Pro Staff 97S komen zonder Roger Federer logo, maar met een rood design op 3 en 9 uur in het blad.

Blade – Punch and control
De Blade serie heeft naast een nieuwe matzwarte/groene update ook het nieuwe Countervail (CV) materiaal in de frames verwerkt. Dit materiaal zorgt voor minder impact op de arm en daardoor voor minder vermoeidheid voor de speler. Net als de Pro Staff serie is deze lijn gemaakt voor de aanvallend ingestelde speler, ofwel Attacker. Ook bij de Blade serie zijn de logo’s met laser in het frame gegraveerd. De lijn biedt controle georiënteerde frames maar met wel voldoende ‘punch’ voor krachtig aanvalsspel!

Burn – Power and spin
De nieuwe Wilson Burn serie is volledig op de schop gegaan. In navolging van de Blade serie heeft ook de Burn serie Countervail (CV) toegevoegd voor minder impact op het lichaam. De Burn serie herbergt rackets met flinke power en spinpotentie die ideaal zijn voor de Baseliner.

Burn FST – Speed 
De Wilson Burn FST serie loopt ongewijzigd door voor 2017. Deze serie herbergt de snelste frames voor de Baseliner. FST staat voor Fast Speed Technology die je terugziet in de aerodynamische bouw van de frames.

Ultra – Power, comfort and versatility
De Wilson Ultra serie is één van de meest gebruiksvriendelijke racketlijnen van het moment. De Ultra rackets combineren prima power en goede trillingsdemping met stabiliteit. Dit maakt de serie ideaal voor de All Courter, de speler die de hele baan bestrijkt.

Ultra XP – Lightweight Power
De Ultra XP racketlijn van Wilson biedt de meest powerful rackets van het merk. Alle rackets werken met de Wilson Spin Effect Technology voor extra balrotatie en dus spin. Gebouwd voor de All Courters.

Naast de 6 bovenstaande racketfamilies zal ook de Wilson Pro Open 100 gewoon doorlopen in de collectie. Dit blijft een goede allround keuze.

Geef een reactie