Wilson Pro Staff 97 review

Merk: Wilson
Model: Pro Staff 97
Bladmaat: 97 sq/inch
Gewicht: 315 gr
Balans: 31.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 66

Wilson Pro Staff 97 full 2

Dit lichtere broertje van Roger Federers racket, maakt de Pro Staff serie toegankelijk voor een bredere groep spelers. Met een gewicht van 315 gram, een vrij grote sweetspot door de 97 sq/inch bladgrootte en een voor de Pro Staff lijn redelijk open 16/19 bespanpatroon, biedt de Wilson Pro Staff 97 de precisie die je van een Pro Staff mag verwachten, maar met een hoop meer toegang tot power en spin. Ideaal voor het moderne spel dus!

Wilson Pro Staff 97 name

In vergelijking tot vorige Pro Staff modellen van Wilson, is het makkelijk spin en slice spelen met dit racket. Uiteraard is dit een frame voor spelers met een grote, volle swing, die zelf al veel snelheid in de bal leggen. Wat echter wel opvalt is dat de Wilson Pro Staff 97 duidelijk comfortabeler aanvoelt en meer vergevingsgezind is door de royale ideale raakzone voor de bal. Aan het net zeer solide en makkelijk te manoeuvreren.

Wilson Pro Staff 97 close

Nu voor de 2015 collectie Wilson de Blade 98 niet meer in een 16/19 bespanpatroon zou gaan voeren, zal de speler die een zwaarder frame zoekt met veel feel en controle, maar die wel makkelijk spin wilt genereren, verguld zijn met de Pro Staff 97!

Vergelijkbare rackets: Yonex VCORE Tour F 97 310Head Graphene Prestige MP en de Prince Textreme Tour 95.

Koop de Wilson Pro Staff 97 voordelig via mijnracket.nl.

Geef een reactie