Wilson Pro Staff 97 en Pro Staff 97L zwart met Countervail

Wilson breidt de succesvolle Pro Staff racketfamilie uit met 2 modellen in de fraaie matzwarte kleurstelling. De Wilson Pro Staff 97 CV en de Wilson Pro Staff 97L CV krijgen beiden de toevoeging van het Countervail materiaal.

De huidige Wilson Pro Staff racketfamilie

De matzwarte Wilson Pro Staff serie is, mede door een geweldig jaar van Roger Federer, een groot succes gebleken. De Pro Staff RF97 Autograph, het racket naar de exacte specificaties van Federer is hiervan het uithangbord. Daarnaast bracht Wilson in dezelfde kleurstelling ook de Pro Staff 97LS en de Pro Staff 97 ULS. Gek genoeg kreeg de gewone Pro Staff 97 van 315 gram een zwart-rode kleurstelling, gelijk aan de Pro Staff 97S van Grigor Dimitrov. Hier brengt Wilson nu dus verandering in!

Nieuw: Wilson Pro Staff 97 CV en Wilson Pro Staff 97L CV

Wilson voegt de Pro Staff 97 CV toe aan de Pro Staff line-up. Dit is de matzwarte versie met Countervail van de Pro Staff 97. De gewone zwart-rode Pro Staff zonder Countervail blijft ook in de collectie. Helemaal nieuw is de Pro Staff 97L CV. Dit racket zal naast de 97LS gevoerd worden, maar heeft een normaal 16/19 bespanpatroon en dus de toevoeging van Countervail voor minder impact op en vermoeidheid van arm en lichaam.

Wilson Pro Staff 97 CV

Met 315 gram is de Wilson Pro Staff 97 CV misschien wel de meest speelbare en commerciële Pro Staff. De matzwarte opmaak is nu exact gelijk aan de RF97, inclusief Roger Federer ‘icon logo’ in het hart van het racket. Countervail werd eerder al met wisselend succes toegepast in de Blade, Burn en Ultra series. Velen vinden het meer gedempte speelgevoel van Countervail prettig voor arm en schouder. Anderen houden meer van een zo direct mogelijke respons en feel van hun racket. Dit is een stukje persoonlijke voorkeur uiteraard. Lees hier ons testrapport van de Pro Staff 97 CV.

Nu krijgt deze Wilson Pro Staff 97 CV dus ook deze toevoeging. De vraag die bij ons opkomt is: past het meer gedempte speelgevoel wel bij de Pro Staff racketfamilie? Deze staat normaal gesproken natuurlijk voor ongekende controle en een direct speelgevoel en een zeer directe feedback dus. We zullen dit racket binnenkort zelf mee naar de baan nemen voor een uitgebreide testsessie.

De Wilson Pro Staff 97 CV is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Specificaties Wilson Pro Staff 97 CV:

Merk: Wilson
Model: Pro Staff 97 CV
Bladmaat: 97 sq/inch
Gewicht: 315 gr
Balans: 31.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 65

Wilson Pro Staff 97L CV

‘Helemaal nieuw’ in de Pro Staff racketfamilie is de Wilson Pro Staff 97L CV. Op 290 gram bood Wilson alleen een Spin Effect racket met 18/16 bespanpatroon aan in deze racketfamilie. Nu brengt Wilson op hetzelfde gewicht een racket met een regulier 16/19 bespanpatroon voor een betere mix van power en controle. Hierdoor kunnen spelers ook makkelijker doorgroeien binnen de Pro Staff serie. Ook dit racket krijgt Countervail voor een stukje extra comfort. Wilson mikt met dit racket op de betere jeugdspeler en spelers die lichtgewicht controle zoeken. Daarbij past de toevoeging van Countervail ons inziens prima.

Specificaties Wilson Pro Staff 97L CV:

Merk: Wilson
Model: Pro Staff 97L CV
Bladmaat: 97 sq/inch
Gewicht: 290 gr
Balans: 32.5 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 69

Binnenkort vind je een volledig testrapport van beide rackets hier op mijnracket.nl!

Geef een reactie