Wilson Juice 100

Kan jou spel wat extra ‘juice’ ofwel pit gebruiken? De Wilson Juice 100 staat garant voor een karrenvracht aan power in een super allround racket.

Wilson Juice 100 full

Merk: Wilson
Model: Juice 100
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 304 gr
Balans: 32.0 cm
Bespanpatroon: 16/18
Lengte: 27 inch
RA: 73

Deze update van de Wilson Juice 100 heeft twee nieuwe toepassingen. Wilson heeft Amplifeel 360 in de grip aangebracht voor minder trillingen en een zuiverder balgevoel. Hiernaast is in de nieuwe Wilson Juice 100 Parallel Drilling toegepast: de gaten voor de tubings zijn parallel aan elkaar geboord, wat de ideale raakzone voor de bal vergroot. Dit maakt het racket erg vergevingsgezind en comfortabel. Het racket ligt in de lijn van de Babolat Pure Drive.

Wilson Juice 100 amplifeel

Dat de Wilson Juice 100 een echt powerframe is, blijkt uit de brede framebouw en de hoge RA-waarde (stijfheid) van 73. In combinatie met een vrij open 16/18 bespanpatroon zorgt dit voor een flinke dosis slagkracht. Het 16/18 bespanpatroon in de 100 sq/inch bladmaat heeft echter voldoende spinpotentie om deze power te controleren. Wilson schaalt de Juice racketlijn in voor de ‘Allcourter’, de speler die de hele baan bestrijkt. Het frame is inderdaad makkelijk te manoeuvreren en voelt ook aan het net stabiel.

Ten opzichte van zijn voorganger voelt dit frame iets stijver aan en biedt het meer power. De standaard Wilson Sensation 16 multifilament bespanning biedt veel balgevoel en comfort, maar iets minder controle. Voor spelers die iets meer controle zoeken, is het raadzaam om de Wilson Juice 100 met een polyester of hybride bespanning te spelen.

Wilson Juice 100 parallel drilling

Al met al heeft de Wilson Juice 100 een uitstekende update gehad en is het een super allround racket, waarmee je absoluut waar voor je geld krijgt!

Geef een reactie