Wilson Juice 100 UL

De Wilson Juice 100 UL is het vlieggewicht uit de Juice racketfamilie van Wilson. Met 262 gram is dit een ideaal racket voor de jeugd die van een 26 inch racket de overstap maakt naar een eerste senior racket.

Wilson Juice 100 UL full

Merk: Wilson
Model: Juice 100 UL
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 262 gr
Balans: 34.0 cm
Bespanpatroon: 16/18
Lengte: 27 inch
RA: 71

De Wilson Juice 100 UL biedt de betere jeugdspeler of de speler die op zoek is naar een ultralicht racket veel power en spelgemak in een comfortabel jasje. De 100 sq/inch bladmaat is ideaal voor de spelers die zichzelf willen blijven verbeteren, omdat je hiermee gedwongen wordt lekker je slag af te blijven maken, iets waar de leraar of lerares vaak op hamert. De 34.0 balans geeft het racket wat meer massa om door de bal te brengen, voor extra power vanaf de baseline. Hiernaast zorgt het open 16/18 bespanpatroon voor veel grip op de bal voor spin en slice.

Wilson Juice 100 UL close

De Wilson Amplifeel 360 technologie in het handvat van het racket zorgt voor minder schokbelasting en Parallel Drilling zorgt voor een iets grotere ideale raakzone van de bal, doordat de gaten van de tubings waar de snaren doorheen gaan parallel aan elkaar zijn geboord. Beide technische toepassingen zorgen ervoor dat het racket ondanks de hoge stijfheid (RA-waarde van 71) toch comfortabel voor de arm is. Omdat de Wilson Juice 100 UL een ideaal overgangsracket is voor de jeugd die naar een eerste senior racket mag, is dit racket ook leverbaar vanaf gripmaat 0.

Geef een reactie