Wilson Jack Kramer Autograph Retro

Wilson heeft onlangs wel een heel bijzonder racket uitgebracht. In een zeer beperkte oplage van 500 stuks is de Wilson Jack Kramer Autograph Retro terug. Ditmaal in graphite in plaats van in hout…!

wilson-jack-kramer-autograph-retro-full-front

De Wilson Jack Kramer Autograph Retro is een ode aan tennisicoon Jack Kramer. Rond de US Open 2016 is dit racket door Wilson in een zeer gelimiteerde oplage van 500 genummerde stuks uitgebracht. Dit ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Jack Kramer z’n eerste overwinning op de US Open. Het originele racket was van hout, deze retro editie van graphite. Het racket heeft wel de originele ‘faux-wood’ details.

wilson-jack-kramer-autograph-retro-details

Over de specs van dit racket is weinig bekend. De Wilson Jack Kramer Autograph Retro is dan ook eerder een collector’s item dan een slagwapen dat nog op de baan gebruikt zal worden. Het originele racket was 27 inch, had een 70 (!) sq/inch bladmaat, 18/20 bespanpatroon, 32.9 cm balans en een gewicht van maarliefst 371 gram. Maar weinig spelers zouden vandaag de dag nog met een racket met zulke specs overweg kunnen. De Wilson Jack Kramer Autograph Retro is exclusief verkrijgbaar op wilson.com en wordt geleverd met bijpassende retro triple racket bag en een exclusief boek. Voor 399 dollar ben je de trotse eigenaar van een stukje tennisnostalgie!

wilson-jack-kramer-autograph-retro-full-side

Geef een reactie