Wilson Federer en Serena Williams 18 en 23 grand slams limited edition rackets

Het is de tennisliefhebber niet ontgaan dat Roger Federer en Serena Williams afgelopen weekend geschiedenis hebben geschreven op de Australian Open 2017! Roger Federer won zijn 18e Grand Slam titel na een kraker tegen Rafael Nadal. Serena veroverde haar 23e Grand Slam na een overwinning op haar zus Venus. Ter gelegenheid van deze mijlpalen komt Wilson voor beide spelers met een ultra limited edition racket! Lees verder…

Wilson zal 18 stuks uitbrengen van de Wilson Pro Staff RF97 Autograph in een ultra limited 18 Grand Slams uitvoering. Alle rackets zijn door Roger zelf gesigneerd en komen in een luxe geschenkdoos. Het racket heeft een paar fraaie details. Zo staat het knalrood aan de binnenkant van het hart van het racket symbool voor zijn thuisland Zwitserland. Het Wilson logo op de zijkant van het frame is opgesteld uit de namen van de speelsteden van de 4 Grand Slams. Voor de rest staan de bekers van de Grand Slams en een subtiele 18 op het frame.

Deze uiterst exclusieve rackets zullen via www.rogerfederer.com geveild worden, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Roger Federer Foudation.

Ook de 23e(!) Grand Slam titel van Serena Williams laat Wilson niet onopgemerkt voorbij gaan. Van de Wilson Blade SW104 Autograph CV heeft het merk 23 genummerde rackets laten maken. Ook deze rackets komen gesigneerd en in een luxe geschenkdoos. De rackets zijn uitsluitend verkrijgbaar via wilson.com en ook de opbrengst van deze rackets gaat naar het goede doel.

De Wilson Blade SW104 Autograph CV 23 Grand Slams Ultra Limited Edition heeft een 24 karaats gouden ’trap’ bij de racketdop. Ook op dit frame zijn alle Grand Slam trofeeën terug te vinden, evenals de namen van de steden van de 4 Grand Slams.

Gerelateerde artikelen: Wilson brengt met de RF Legacy All Court eigen bal voor Roger Federer.

Geef een reactie