Wilson CAMO rackets

Half augustus 2018 brengt Wilson een éénmalige CAMO uitvoering van een aantal rackets uit! Lees hier alles over deze limited edition Wilson CAMO rackets!

Vlak voor de US Open 2018 brengt Wilson van de Pro Staff 97L CV en de Blade 98L een zogenaamde ‘CAMO‘ uitvoering uit. Dit geldt ook voor de Ultra 100L en de Burn 100LS. Er zal ook 1 junior model in speciale camouflage kleurstelling uitgebracht worden: de Wilson Blade 26 CAMO. Elke racketfamilie krijgt zijn eigen speciale camouflage kleurstelling.

Internationaal wordt de lijn gecompleteerd met een Burn 95 CAMO en een Burn 100S CAMO. Deze zullen echter niet in de Benelux gevoerd worden.

Modellen en specificaties Wilson CAMO rackets

De verschillende modellen met specificaties vind je hierboven in het overzicht. Voor meer info (RA-waarde/stijfheid etc) over de Wilson Blade 98L, klik hier. Hetzelfde geldt voor de Ultra 100L, de Pro Staff 97L CV en de Blade 26.

De Wilson Pro Staff 97L CV Camo en de Wilson Blade 98L Camo zijn vanaf nu al verkrijgbaar in onze webshop. Het betreft hier 1-malige stock, dus wees er snel bij!

Geef een reactie