Wilson Blade Serena Williams 104 Autograph

In navolging van de Pro Staff Roger Federer 97 Autograph, krijgt nu ook Serena Williams haar eigen signature racket. Dit is de Wilson Blade Serena Williams 104 Autograph!

wilson-blade-serena-williams-104-autograph-head

 

Merk: Wilson
Model: Blade Serena Williams 104 Autograph
Bladmaat: 104 sq/inch
Gewicht: 306 gr
Balans: 33.0 cm
Bespanpatroon: 18/19
Lengte: 28 inch longbody
RA: volgt

De Wilson Blade Serena Williams 104 Autograph is de eerste nieuwe Blade die Wilson introduceert. Vanaf januari zal Serena Williams met dit nieuwe racket gaan spelen en zal ook de rest van de nieuwe Blade serie gelanceerd gaan worden. Er is in nauw overleg met Serena gekozen voor een matzwart frame, met gouden accenten. De felgroene kleur op 3 en 9 uur in het blad staat voor de Blade racketfamilie. Vanaf 2017 zullen alle performance rackets van Wilson kleuraccenten in het blad hebben voor de herkenbaarheid van de verschillende racketseries.

wilson-blade-serena-williams-104-autograph-2

Nieuw in deze Wilson Blade Serena Williams 104 Autograph en in de overige modellen van de komende nieuwe Blade serie is Countervail. Countervail is een ‘state of the art’ carbon fiber, oorspronkelijk gemaakt voor NASA. Dit materiaal geeft dezelfde performance (feel, stabiliteit en respons) van een gewoon tennisracket, maar dan met minder trillingen en impact op de arm. Dit zou moeten zorgen voor minder vermoeidheid en een hoop meer comfort voor arm en schouder. Hiernaast blijft het racket gebruik maken van bestaande technologie als de PowerHoles op 3 en 9 uur in het blad en Parallel Drilling, beide voor een vergroting van de sweetspot.

wilson-blade-serena-williams-104-full-final

De Wilson Blade Serena Williams 104 Autograph is hiernaast uitgerust met de X2 Ergo Handle. Hiermee is de bovenste helft van de grip te customizen voor spelers met een dubbelhandige backhand. Met 2 inserts onder de grip zelf kun je de grip verdikken op de plaats van je ’tweede hand’ bij een dubbelhandige backhand.

Blijf ons volgen voor meer updates over de nieuwe Wilson Blade 2017 serie!

Lees ook: de Wilson Pro Staff RF 97 Autograph, het nieuwe wapen van Roger Federer en de nieuwe Babolat Pure Strike 16/19 2017 getest.

Geef een reactie