Wilson Blade Reverse limited edition rackets

Jullie hebben ze ongetwijfeld al voorbij zien komen tijdens Roland Garros 2017: de knalgroene Wilson Blade Reverse limited edition rackets. O.a. Kiki Bertens en David Goffin spelen ermee!

Zoals wij eerder al berichtten, heeft Wilson van de Burn en de Blade racketfamilies speciaal voor het gravelseizoen limited edition kleurstellingen uitgebracht. Deze rackets zijn ‘reverse’. Normaal is is de Burn serie grijs met oranje en de Blade serie zwart met limegroen. In deze limited edition uitvoeringen is de kleurstelling precies andersom. Respectievelijk oranje met grijs voor de Burn en limegroen met zwart op 3 en 9 uur voor de Blade. Vandaag aandacht voor de felgroene Wilson Blade Reverse limited edition rackets, bestaande uit 2 modellen.

Modellen Wilson Blade reverse limited edition

De ‘meest bekende’ Blade is de Wilson Blade 98 18/20. Dit racket combineert fijne balcontrole met een flinke punch vanaf de baseline. Onlangs kreeg dit racket een update met het nieuwe Countervail (CV) materiaal. Dit materiaal zorgt voor meer comfort en een wat meer dempende feel. Van deze laatste versie met Countervail is er nu dus een limited edition ‘reverse’ kleurstelling. Dit racket blijft bij dezelfde specs als de gewone uitvoering, alleen de kleurstelling is (radicaal) anders! Erg gaaf vinden wij zelf. Hierbij de specificaties van de Wilson Blade 98 18/20 CV reverse limited edition:

Merk: Wilson
Model: Blade 98 18/20 CV reverse (limited edition)
Bladmaat: 98 sq/inch
Gewicht: 304 gr
Balans: 32.5 cm
Bespanpatroon: 18/20
Lengte: 27 inch
RA: 65

Bij de lancering van de laatste Blade serie is deze lijn opnieuw ingedeeld. Nieuw is een Blade op 285 gram, zonder Countervail. Dit gewicht is toegevoegd om spelers van alle niveaus en leeftijdsklassen met een Blade racket te kunnen laten spelen. Ook deze Wilson Blade 98L is er in de speciale limited edition ‘reverse’ kleurstelling. Dit racket is ideaal voor spelers die lichtgewicht controle zoeken of voor goede jeugdspelers die willen doorgroeien. Dit racket geeft namelijk zeer fijne, directe feedback. Hierbij ook de specificaties van de Wilson Blade 98L reverse limited edition:

Merk: Wilson
Model: Blade 98L 16/19 reverse (limited edition)
Bladmaat: 98 sq/inch
Gewicht: 285 gr
Balans: 33.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 67

Vanaf vandaag zijn deze rackets als pre-order beschikbaar in onze webshop voor levering 12 juni. Hier vind je de Wilson Blade 98 18/20 CV reverse en de Wilson Blade 98L reverse limited editions.

Geef een reactie