Wilson Blade 101L

Het kleine broertje van de Blade 98 is de Wilson Blade 101L. Het zeer handzame gewicht en de klassieke framebouw, goed voor een directe feedback, maken dit racket ideaal voor de ambitieuze jeugdspeler!

Wilson Blade 101L full side 2

Merk: Wilson
Model: Blade 101L
Bladmaat: 101 sq/inch
Gewicht: 274 gr
Balans: 33.0 cm
Bespanpatroon: 16/20
Lengte: 27 inch
RA: 72

De Wilson Blade 101L is een racket met goede directe feedback, wat het racket ideaal maakt voor de ambitieuze jeugdspeler die wilt doorgroeien. Met dit racket met een 23 mm straight beam framebouw hoef je niet bang te zijn snel te overhitten, waarbij je dus lekker je slag kunt blijven afmaken.

Wilson Blade 101L head

De Wilson Blade 101L heeft een redelijk compact 16/20 bespanpatroon voor behoud van precisie en controle, waar de 101 sq/inch bladmaat een redelijk grote sweetspot heeft voor een fijn stukje vergevingsgezindheid en comfort. Deze specs maken het racket ideaal voor de ambitieuze jeugdspeler of voor iemand die een controle georiënteerd racket zoekt in een lichte uitvoering.

De 33.0 cm balans zorgt in combinatie met de redelijk grote sweetspot voor veel drive en power vanaf de baseline, maar ligt verhoudingsgewijs niet zo hoog als veel andere rackets in deze (licht)gewichtsklasse, waardoor het racket ook aan het net goed presteert. De Wilson Blade 101L wordt bespannen geleverd met de comfortabele Wilson Sensation 16 multifilament snaar, wat het geheel tot een startklaar pakketje maakt.

Wilson Blade 101L head side

De Wilson Blade 101L is nu verkrijgbaar in onze webshop!

 

Geef een reactie