Top 10 tennisproducten 2021 mijnracket.nl!

Onze top 10 tennisproducten 2021 van mijnracket.nl! Ondanks het feit dat Covid het tennisjaar weer flink in de war heeft geschopt, was het toch een interessant jaar qua nieuwe product releases. We zetten hieronder onze favorieten van 2021 op een rijtje. Klik op de links om de reviews te lezen.

1. Wilson Blade 98 16×19 V8

Onze testwinnaar van 2021 is de Wilson Blade 98 16×19 V8! (Praktisch) alle fijne eigenschappen van de Blade V7 zijn gebleven, maar dan met toegevoegde stabiliteit en een waanzinnig nieuw design, wow! De iets lagere swingweight maakt het racket net iets toegankelijker voor een groot publiek.

2. Prince Phantom 107G

Dit ‘neefje’ van de Prince Original Graphite is misschien wel dé verrassing van het jaar. De Phantom 107G biedt fijne controle en een heerlijk balgevoel gecombineerd met een zeer vergevingsgezinde 107 sq/inch bladmaat. Een moderne uitvoering van de ‘POG’ zegmaar.

3. Diadem Pro X snaar

De nieuwe Pro X van Diadem is dé favoriete snaar van dit moment van onze tester Mike. De snaar biedt een heerlijk direct speelgevoel, fijne power, spanningsvastheid en voldoende rotatie om marge in je slagen te houden. Bovendien ook een fijne slijtvaste optie goed voor flink wat tennisuren.

4. ASICS Solution Speed FF 2

Snelheid, wendbaarheid, voldoende steun en een duurzaam upper. De ASICS Solution Speed FF 2 is en blijft een klasse schoen. Lees hier onze volledige test.

5. Yonex VCORE Pro 2021

Onze reviews van de 97 310 en 97D houden jullie nog tegoed, maar de eerste trainingsuren zijn veelbelovend: old school controle, snelheid en comfort in een flitsend nieuw jasje.

6. Tecnifibre TF-X1 300

Hét nieuwe powerframe van Tecnifibre is de TF-X1. Deze 300 gram versie is uitgebreid getest door Stephan. Hij was onder de indruk van de gratis power, stabiliteit en het fijne comfort voor de arm.

7. Prince Synergy 98

Je hebt er wat spierballen voor nodig, maar als je de Prince Synergy 98 rond kunt krijgen dan biedt het racket een geweldige mix van gevoel, controle, spin en snelheid door de bijzondere aerodynamica.

8. Head Radical Pro 2021

De nieuwe Radical Pro ‘dicht’ het gat tussen de Radical en Prestige serie. Deze Pro versie van de Radical biedt een sterke mix van power en controle: voldoende gecontroleerde power en een heel solide speelgevoel. Op 300 gram is ook de MP versie een dikke aanrader.

9. Dunlop FX 500

‘Dark horse’ in de range van typische power frames is de Dunlop FX 500. Het racket doet eigenlijk alles wat je ervan mag verwachten: dikke power, maar dan gecombineerd met bovengemiddeld comfort en prima stabiliteit.

10. Head Boom MP

Eigenlijk komt de Head Boom MP natuurlijk pas in (januari) 2022 uit. Wij hebben dit racket echter al mogen testen. De gratis power en snelheid vallen meteen op, maar het racket voelt ook heel solide aan. Waardige opvolger van de Instinct MP!

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en via deze weg wil team mijnracket.nl iedereen het allerbeste toewensen voor een gezond en sportief 2022! Hopelijk tot snel!

Geef een reactie