Maart/april 2018 preview mijnracket.nl

De komende 2 maanden hebben wij o.a. voor je in petto: de 5e editie van de mijnracket.nl rackettestdag, de Yonex VCORE Pro 97 310 in de test en de nieuwe Prince Textreme Phantom Pro 93P! Verder testen wij nog de nieuwe RS New York snaar die dicht tegen natuurdarm aanzit en besteden wij aandacht aan tennisrackets voor startende spelers. Dit en nog meer moois lees je hier in de maart/april 2018 preview van mijnracket.nl!

Mijnracket.nl rackettestdag 31 maart a.s.

Zaterdag 31 maart van 12.30 tot 16.30 uur vindt alweer onze 5e rackettestdag plaats. In het Sportcentrum in Heemskerk (Kerkweg 221) kan indoor (op tapijt) de volledige 2018 racketcollectie van Babolat, Wilson, Head en Prince getest worden! Schrijf je in via info@mijnracket.nl of kom gezellig binnenlopen! Ook is de mogelijkheid om Yonex en nieuwe Dunlop Srixon rackets te testen. Meer nieuws volgt zeer binnenkort!

Yonex VCORE Pro 97 310 getest

Op dit moment legt gastblogger Frans de laatste hand aan een zeer uitgebreide review van de nieuwe Yonex VCORE Pro 97 310. In zijn bevindingen o.a. het vergelijk met zijn voorganger, de VCORE Duel G 97 310.

Prince Textreme Phantom Pro 93P

Alle Head Prestige (Classic) Mid liefhebbers opgelet! Prince komt eind maart/begin april met een klassieker in een nieuw jasje naar de specs van de Head Prestige Classic Mid. Een controleframe ten top dus!

Tennisrackets voor beginners

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en hopelijk gaan er weer heel wat nieuwe mensen kennis maken met ons nieuwe spelletje. Maar waar moet je eigenlijk bij tennisrackets op letten als startende speler? Uitgebreide tips en een overzicht van ideale startersrackets.

RS New York getest

RS tennis (by Robin Söderling) komt met de RS New York snaar. Deze snaar zou de speeleigenschappen van (natuur)darm moeten benaderen. Wij zullen deze snaar zeer uitgebreid testen en vergelijken met de heilige graal onder de snaren: natural gut.

En meer moois volgt…!

Geef een reactie