Hot release: de Wilson Burn 100S!

De Wilson Burn 100S is het paradepaardje van de nieuwste Wilson racketlijn. Wilson heeft de Burn lijn ontwikkeld voor baseliners die met veel power en spin het spel willen dicteren. 3 van de 5 rackets van deze nieuwe lijn hebben dan ook een meer open bespanpatroon, zo ook de Burn 100S. De racketspecificaties op een rijtje:

Wilson Burn 100 S full 2

Merk: Wilson
Model: Burn 100S
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 303 gr
Balans: 33.0 cm
Bespanpatroon: 18/16
Lengte: 27 inch
RA: 73

Naast bekende technische toepassingen als Parallel Drilling (vergroot de sweetspot) en Spin Effect Technology (open bespanpatroon voor meer grip en spin op de bal) zijn er twee nieuwe technische toepassingen in dit racket: de X2 langere shaft is ideaal voor dubbelhandige backhands en maakt het overpakken naar extremere gripstanden makkelijker en high performance carbon fiber gebruikt rond het hart van het racket zorgt voor extra stijfheid en power. Dit racket heeft een RA-waarde (stijfheid) van 73. De balans ligt iets meer naar de top.

Wilson Burn 100S throat

De Wilson Burn 100S moet de strijd aangaan met de Babolat Pure Aero, de opvolger van de Babolat Aeropro Drive en met de Head Graphene XT Extreme MP A en biedt inderdaad wat Wilson belooft: spin en power! Het vrij stijve frame zorgt voor deze extra power, waar het 18/16 bespanpatroon voor meer grip op de bal en een langer bal/snaar contact zorgt, waardoor deze power door de extra spin controleerbaar wordt. Dus ben je bereid om een klein stukje comfort op te offeren voor een enorme dosis power en spin? Check dan zeker de Wilson Burn 100S!

Vind hier de Wilson Burn 100S in onze webshop.

Geef een reactie