Win een gratis tennisracket op de mijnracket.nl rackettestdag zaterdag 28 maart!

Zaterdag 28 maart 2015 vanaf 12.00 tot 16.30 uur biedt Intersport Veldhuis tennissers de gelegenheid om in het Sportcentrum Heemskerk de volledige collectie tennisrackets voor 2015 van de merken Prince, Wilson, Babolat en Head te testen. Op deze middag zullen rackets voor zowel beginnende als gevorderde tennissers voorhanden zijn, waaronder de nieuwe Prince Textreme, Wilson Burn en Blade, de Babolat Pure Drive en de Head Instinct en Speed racketlijnen. Ook zullen er specialisten van de betreffende merken aanwezig zijn voor racketadvies op maat. Alle rackets die die middag worden getest, kunnen bij Intersport Veldhuis met een extra hoge korting worden gekocht.

Onder alle deelnemers aan deze testdag verloten wij één gratis tennisracket. Dus test uw favoriete racket en maak kans om deze te winnen!

 

Deelname aan deze testdag is geheel GRATIS! Bij voorinschrijving bent u zeker van een plaats. Mocht u echter pas op de dag zelf weten of u mee kunt doen, dan is dit ook geen probleem, er is namelijk een vrije inloop. Het testen van de rackets zal in de hal plaatsvinden en gaat, ongeacht het weer, altijd door.

rackettestdag-2015 copy

Voor inschrijvingen en/of vragen, bel of mail naar Intersport Veldhuis:
Intersport Veldhuis Beverwijk
0251-221450
showroom@intersportveldhuis.nl

Locatie testdag:
Sportcentrum Heemskerk
Kerkweg 221
1964 KJ Heemskerk

Geef een reactie