Impressie ABN AMRO WTT 2016

Afgelopen week vond de officieuze kick-off van het nieuwe tennisseizoen plaats in Rotterdam. Het ABN AMRO WTT is elk jaar weer dé opwarmer voor het nieuwe seizoen. Ondergetekende was er 2 dagen bij en genoot van toptennis, het geweldige bespanteam en de nieuwste tennisproducten. Hierbij een impressie van het ABN AMRO WTT 2016!

ABN AMRO WTT 2016 final

Ondanks de afwezigheid van van toppers als Roger Federer en Richard Gasquet was het evengoed volle bak genieten geblazen in Ahoy. De mix van toptennis en fijn entertainment is goud waard in Rotterdam. Zelf heb ik donderdag en zondag mogen genieten van dit alles!

ABN AMRO WTT 2016 TF megaracket

Op donderdag sprong de partij van tienertalent Zverev tegen de ervaren Fransman Simon eruit! Zverev trok in een schitterende partij met fraaie rally’s uiteindelijk aan het langste eind. Terecht dus dat Krajicek voor het tweede jaar op rij een wildcard voor de Duitser gereserveerd had. Ook donderdag al maakte Martin Klizan indruk met zijn mokerslagen.

ABN AMRO WTT 2016 Zverev Simon

Tussen de partijen door was er genoeg entertainment op de bijbanen en voor mij als blogger over de nieuwste rackets en snaren bij de stands van o.a. Prince, Wilson, Head, Yonex, Babolat, Dunlop en Tecnifibre.

ABN AMRO WTT 2016 Prince promotion

Na zowel in de kwartfinale als in de halve finale al matchpoints te hebben overleefd, verraste de Slowaak Martin Klizan de Fransman Gaël Monfils in de finale en kreeg het ABN AMRO WTT 2016 een even verrassende als mooie winnaar! Tussentijds heb ik ook genoten van het Tecnifibre stringing team dat deze week maarliefst 403 rackets bespande, waarvan onze Nederlandse bespangrootheid Timo van Driel er weer menig voor zijn rekening heeft genomen!

ABN AMRO WTT 2016 TF stringing team

Alles bij elkaar was het weer genieten in Ahoy en kan ik persoonlijk niet wachten tot de start van het nieuwe buitenseizoen!

Geef een reactie