Timo van Driel

Welkom bij team mijnracket.nl Timo van Driel!
Timo is onze nationale bespangoeroe en zal ons zo nu en dan verblijden met tekst en uitleg over het bespannen en customizen van tennisrackets, iets wat voor hem dagelijkse kost is. Hieronder stelt Timo zich voor.

Timo van Driel

Hallo allemaal,

Mijn naam is Timo van Driel en mijn passie is tennis. Niet veel mensen kunnen van hun hobby hun beroep maken, maar mij is het gelukt. Ik werk als bespanner op verschillende toernooien, nationaal en internationaal waaronder Roland Garros en Wimbledon. Tevens heb ik een werkplaats, volledig ingericht op het customizen en bespannen van rackets.

Mijn eerste artikel voor mijnracket.nl zal binnenkort verschijnen. Alvast een tipje van de sluier: het heeft te maken met rackets en profspelers…!

Timo van Driel
Pro Tour Stringer