Maart/april 2016 preview mijnracket.nl

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur en team mijnracket.nl heeft er ongelooflijk veel zin in! We hebben weer een aantal mooie productreviews – en tests op het programma staan. Hier een kleine preview wat je in maart/april 2016 van mijnracket.nl mag verwachten.

Mijnracket.nl rackettestdag zaterdag 19 maart
Mijnracket.nl verzorgt in samenwerking met partner Intersport Veldhuis op zaterdag 19 maart een rackettestmiddag waarbij alle nieuwe rackets van Babolat, Wilson, Prince en Head kunnen worden getest, evenals Herzog compressiekousen en armsleeves en de Babolat POP tennissensor! Zie hier voor de aankondiging en tijden.

rackettestdag-2016-poster_social

New Balance M996V2 tennisschoen getest
Het Amerikaanse sportmerk is up & coming in het tennis en heeft een geweldig uithangbord in Milos Raonic. De New Balance M996V2 is Roanic’ schoen en zou een goede mix moeten bieden van stabiliteit, duurzaamheid en cushioning. We gaan het ervaren!

New Balance MC996BO2 full

Prince Tour XR (Xtra Response) 17 en 16 snarentest
Prince voegt een nieuwe snaar toe aan het Tour segment. Deze Tour Xtra Response is een slijtvaste, wat meer low-powered co-polyester snaar die controle, spin en feel combineert. Een goede optie voor frequente snarenbrekers.

Prince Tour XR 17 full

Prince Textreme Premier 105 test
De Prince Textreme Premier is slechts 1 van de 2 Textreme frames van Prince die gecombineerd wordt met de ‘gaten’, de zogenaamde 03-technologie. Dit racket zou een ongekend spelcomfort moeten bieden.

Prince Textreme Premier 105 side

Yonex VCORE Duel G 97 en 100
De hagelnieuwe Yonex VCORE Duel G rackets worden onder de loep genomen. We hebben hoge verwachtingen van de nieuwe racketlijn van ‘Stan the Man’ Wawrinka.

Yonex VCORE Duel G full

Head Graphene XT Radical MP vs Head Graphene Radical MP
De nieuwe Head Graphene XT Radical MP wordt vergeleken met zijn voorganger de Graphene Radical MP. Hoe scoort de nieuwe Radical MP?

Head Graphene XT Radical introduction

En… nog veel meer moois! We kunnen niet alles verklappen natuurlijk;) Als jullie nog suggesties hebben voor producten die jullie graag door ons getest willen zien worden, laat het ons gerust weten!

Geef een reactie