Top 10 tennisproducten 2020 mijnracket.nl!

Onze top 10 tennisproducten 2020 van mijnracket.nl! Helaas is het niet het tennisjaar geworden waar we met zijn allen op hebben gehoopt. Ook voor ons was het een jaar met een lach en een traan. Desalniettemin kijken we vol goede moed vooruit naar 2021. Eerst echter onze favorieten van afgelopen jaar. De beste wensen alvast voor iedereen en op een mooi, sportief en vooral gezond 2021!

1. Babolat Pure Drive 2021

De iconische Pure Drive kreeg dit najaar een nieuwe versie: en wat voor één! De nieuwe Pure Drive doet geen consessies aan de bekende power en goede spin, maar krijgt een uitstekende upgrade in stabiliteit en comfort: geweldige update!

2. Wilson Pro Staff 97 V13

De vernieuwde Wilson Pro Staff serie is om je vingers bij af te likken. Naast de prachtige cosmetics die de rijke heritage van de Pro Staff eren, speelt deze nieuwe versie (in dit geval de Pro Staff 97) ook nog eens spatzuiver. Heerlijk, klassiek gecontroleerd speelgevoel!

3. Diadem Nova FS 100

Een typisch powerracket dat ook nog eens uitblinkt in comfort? Meestal gaat dit niet hand in hand. De unieke ribstructuur in de buizenconstructie i.c.m. speciaal foam geven de Diadem Nova FS 100 heel veel touch en comfort, met behoud van stevige power en spin!

4. Yonex EZONE 98

Eind vorig jaar al in deze prototype cosmetics door ons getest: de nieuwe Yonex EZONE 98 gaat deels terug naar de succesformule van de DR serie. Dit racket biedt een mooie mix van power en controle, gebundeld met snelheid en goede demping.

5. Head Graphene 360+ Speed MP

De nieuwe Speed MP (binnenkort ook in het zwart!) is dé alleskunner van Head! Dit racket is duidelijk stabieler en ‘voller’ dan zijn voorganger en biedt een fijne mix van power en controle, stabiliteit en spin. Fantastische allrounder!

6. Babolat Pure Aero VS

Voor liefhebbers van o.a. de oude Pure Aero Storm is de Babolat Pure Aero VS een ’trip down memory lane’. Deze VS uitvoering van de Pure Aero voegt extra controle toe aan de bekende Pure Aero serie die staat voor stevige spin. Heel solide wapen met bovengemiddelde (gecontroleerde) spinpotentie!

7. Tecnifibre Triax

Het Franse Tecnifibre blijft zich onderscheiden in snarenland. De nieuwste aanwinst in hun assortiment is de Triax. Deze snaar biedt het beste van zowel een poly als een multifilament snaar. Ideaal voor iemand die wel graag een poly speelt zonder de nadelige stijfheid en impact daarvan!

8. Prince TXT2.5 Phantom 100X

De Prince TXT2.5 Phantom 100X biedt uitmuntende controle, gecombineerd met een stevige spinwindow en een royale sweetspot. Liefhebbers van de Prince rackets van weleer zullen smullen van deze update van de Phantom!

9. Wilson Clash 100

Alhoewel de Wilson Clash 100 vorig jaar al gelanceerd is, is het met afstand één van de bestsellers van 2020. Het ongekende comfort door de lage RA, zonder al te veel in te leveren op power en stabiliteit, maken dit een revolutionaire serie die voor praktisch iedereen goed speelbaar is!

10. Head Graphene 360+ Radical MP

Eén om in de gaten te houden voor 2021! De vernieuwde Radical MP biedt meer punch, een genereuze sweetspot en een heel solide speelgevoel. Onze test was veelbelovend. In januari 2021 al verkrijgbaar!

Dankwoord

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze leveranciers en partners. Helaas konden wij dit jaar geen rackettestdag houden door de Covid-19 perikelen. Hopelijk kan deze in 2021 wel doorgang vinden. Hou hiervoor onze social media kanalen in de gaten. Iedereen het allerbeste toegewenst voor een sportief en gezond 2021 en hopelijk tot snel!

Geef een reactie