Top 10 tennisproducten 2018 mijnracket.nl!

Aan het eind van het jaar blikken wij terug op al het moois dat we dit jaar weer hebben mogen testen. Zo kwam Babolat met een ijzersterke update voor de Pure Aero, zet Dunlop het succes van de partnership met Srixon voort en hebben wij al de Wilson Clash voor 2019 mogen testen. Hierbij onze top 10 tennisproducten 2018 van mijnracket.nl! Iedereen de allerbeste wensen voor een gezond en sportief 2019!

1. Babolat Pure Aero 2019

Onze meer dan terechte nummer 1 is de nieuwe Babolat Pure Aero. Mike haalde ‘m uitgebreid door de test en vond verbeterde stabiliteit, trillingsdemping en een consistentere performance. Dit alles met behoud van de bekende spin en power; ijzersterke update van de Pure Aero!

2. Dunlop CX 200 Tour 18×20

Nog maar kort geleden uitgebreid getest door Stephan en naar eigen zeggen ‘het beste controleracket van het jaar’. Deze Dunlop CX 200 Tour 18×20 is een heerlijk frame voor ultieme controle, snelle swings, fijne volleys en uitstekende trillingsdemping. De partnership van Dunlop met het Japanse Srixon is vooralsnog zeer geslaagd!

3. Prince Textreme Phantom Pro 93P

Een ultiem klassiek ‘players racket’ met moderne technologie. Flinterdun frame met lage RA-waarde van 61 voor heerlijke connectie met de bal. Deze Prince Textreme Phantom Pro 93P is wel voor de krachtpatsers onder ons.

4. Yonex VCORE 98

Stephan testte de Yonex VCORE 98 en was onder de indruk van de stabiliteit, snelheid en spin van dit racket. Fijn racket om je tegenstanders flink mee onder druk te zetten. Ook razendsnel aan het net.

5. Wilson Progrip Max Lotion

Klein maar fijn! Voorheen had Prince de rechten op dit magische goedje, nu Wilson dus. Een drupje van deze Progrip Max Lotion is goed voor 3 kwartier tot een uur aan droge handen! Super spul!

6. Diadem Elevate 98

Een zeer verrassende nieuwkomer op de racketmarkt is Diadem met de Elevate 98! Dit racket (in de range van de Wilson Blade en Babolat Pure Strike), speelt ongelooflijk solide en is volledig met foam gevuld!

7. Mizuno Wave Exceed Tour 3 CC tennisschoenen

Mizuno blijft uitmuntende tennisschoenen produceren. Niet voor niets was de Mizuno Wave Exceed Tour 3 CC dé tennisschoen van Kiki Bertens, alvorens zij voor het grote geld van Fila ging. Kwalitatief zeer hoogwaardige schoen die comfort en duurzaamheid met snelheid combineert.

8. Head Graphene 360 Extreme MP

De lekkerste versie van de nieuwe Extreme serie, aldus Mike. De Head Graphene 360 Extreme MP biedt veel speelgemak, dikke spin en punch, maar is ook nog eens lekker stabiel.

9. Head Graphene 360 Speed MP

Goede make-over van de Speed serie door Head! De nieuwe Head Graphene 360 Speed MP is voor een breder publiek speelbaar, levert weliswaar iets in op stabiliteit, maar wint aan balrotatie en wendbaarheid.

10. Wilson Clash rackets voor 2019

Eigenlijk hoort deze nog niet in de Top 10 van 2018, maar de nieuwe Wilson Clash speelt zo indrukwekkend dat dit geheid een topper wordt in 2019! Stevige power, waanzinnig comfort, goede spinpotentie in een razendsnel racket met een RA van rond de 55. Huzarenstukje van Wilson! Een uitgebreide review van de Wilson Clash (prototype) volgt begin januari 2019.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze leveranciers en partners. Zo hielden wij in 2018 alweer voor de 5e keer onze jaarlijkse rackettestdag. De datum voor 2019 is inmiddels ook bekend, zaterdag 23 maart! De allerbeste wensen voor 2019 allemaal!

Geef een reactie