November/december 2019 preview mijnracket.nl

De laatste 2 maanden van het jaar pakken we traditiegetrouw flink uit! Wat je onder meer van ons kunt verwachten lees je hier in de november/december 2019 preview mijnracket.nl!

Babolat RPM Power 1.25 test

Babolat komt met een nieuwe snaar waar Dominic Thiem nu al (met succes) mee speelt. De RPM Power zou een concurrent voor de Luxilon Alu Power moeten gaan worden en biedt meer levendigheid en versnelling t.o.v. de ‘gewone’ RPM Blast. Wij zijn benieuwd!

Tecnifibre Ice Code test

Deze hadden jullie nog van ons tegoed: een uitgebreide review van de nieuwe poly van het Franse Tecnifibre. Dat TF onlangs al met meerdere innovatieve snaren is gekomen, is ons inmiddels wel duidelijk. De Ice Code is de poly met de meeste power binnen de TF line-up en biedt ook stevige duurzaamheid! Binnenkort onze volledige review.

Yonex VCORE Pro 97 HD en VCORE Pro 97 310 review

De hagelnieuwe VCORE Pro’s van Yonex in de test! De VCORE Pro 97 310 wordt uitgebreid getest door Stephan en voelt heerlijk stabiel en is makkelijk wendbaar. De meest controle georiënteerde VCORE Pro (de HD) heeft een 18×20 bespanpatroon en weegt 320 gram. O.a. een vergelijk van dit racket met de Head Prestige MP.

Wilson Clash 98 test

Ook is onze review van de Wilson Clash 98 bijna klaar. Dit racket biedt een bijzondere blend van controle en balgevoel. Niet je typische controle racket, maar zeer comfortabel met veel touch!

Black Friday deals 2019

We komen in het Black Friday weekend met een aantal spectaculaire deals. We mogen nog niets verklappen, dus hou onze onze social media kanalen (Facebook: @mijnracket en Instagram: @tennis_doctor) in de gaten!

Top 10 tennisproducten van 2019

En we sluiten het jaar af met een overzicht van de beste tennisproducten van 2019! Wat zijn volgens jullie de beste tennisproducten van het afgelopen jaar? Zet het gerust hieronder in een comment. Ons lijstje is al voor het grootste deel gevuld…

Geef een reactie