Mijnracket.nl: dé website voor tennisracket reviews

Mijnracket.nl is dé website voor tennisracket reviews! Met een team van 3 tennisspecialisten halen wij de nieuwste tennisrackets door de test om ze vervolgens onafhankelijk te reviewen.

Mijnracket_def 2

Mijnracket.nl is dé website voor tennisracket reviews!
Goede reviews van tennisrackets vind je maar zelden online. Team mijnracket.nl neemt de nieuwste rackets hoogstpersoonlijk mee naar de baan voor ‘een testrit’ en neemt dit behoorlijk serieus! Op onze website doen wij vervolgens uitgebreid verslag van de speeleigenschappen van de rackets als in: spel vanaf de baseline, service, net, power/controle, balgevoel, armvriendelijkheid en overall performance. Hierbij vergelijken wij het desbetreffende racket met zijn voorganger(s) en met vergelijkbare rackets van andere merken. Dit alles doen wij volledig objectief en onafhankelijk, iets waar wij erg trots op zijn.

Testen rackets

Op dit moment doen wij dit met de rackets van 7 merken: Babolat, Dunlop, Head, Prince, Tecnifibre, Wilson en Yonex. We sluiten niet uit dit in de toekomst van een nog breder aanbod aan racketmerken te doen.

Mijnracket.nl doet ook tennissnaren reviews
Naast reviews van tennisrackets doet team mijnracket.nl ook reviews van de nieuwste tennissnaren. Snaren kunnen tot wel 50% van de speeleigenschappen van je racket bepalen, cruciaal om je sport met plezier te beoefenen dus.

Diadem Solstice Power 16 full

Van een karrenvracht aan bekende, maar ook minder bekende merken doen wij snarentests. Hierbij beoordelen wij de gebruiksvriendelijkheid van de snaar bij het bespannen, duurzaamheid en spanningsbehoud. Maar ook spin/slice, balgevoel, power, controle en comfort/armvriendelijkheid van de snaar komen aan bod. Dit doen wij van bestaande snaren, maar ook van hagelnieuwe snaren, soms zelfs nog vóór de productrelease zelf.

Persoonlijke hulp bij tennisracket – en snaarkeuze
Team mijnracket.nl biedt (indien gewenst) persoonlijke hulp bij de keuze van het juiste tennisracket en de juiste tennissnaar/bespanning. Bij vragen via info@mijnracket.nl geven wij altijd binnen 24 uur antwoord. Telefonisch zijn wij maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0251-221450.

Tennisrackets testen
Ook biedt mijnracket.nl de mogelijkheid om rackets te testen. Hier vind je alle informatie over de mogelijkheid tot het testen van tennisrackets.

Mijnracket.nl webshop
Ben je na het lezen van één van onze reviews enthousiast geworden over een specifiek tennisracket of type tennissnaar? Goede kans dat je deze direct kunt vinden in de mijnracket.nl webshop, scherp geprijsd en voorzien van alle info die je nodig hebt om tot een goede keuze te komen!

Geef een reactie