Impressie Ricoh Open 2017

Een impressie van het Ricoh Open 2017 in Rosmalen. Ook deze editie bood weer toptennis gecombineerd met fijn entertainment!

Ook dit jaar was mijnracket.nl weer present op het Ricoh Open in Rosmalen. Hiervoor gaat een speciaal dankwoord uit naar Babolat. Na een zeer gedetailleerd stukje productuitleg, konden wij een kijkje nemen bij de Babolat Stringing Service. Deze helden hebben circa 500 rackets bespannen afgelopen week!

Daarna stonden er een aantal mooie potjes op het programma, waaronder de Slovaakse Dominika Cibulkova tegen de Duitse Antonia Lottner. Zeer verrassend ging de Duitse met de overwinning aan de haal tegen de nummer 6 van de wereld.

Alexander Zverev

Bij de heren kwam Alexander Zverev in actie tegen Adrian Mannarino. De indrukwekkende nummer 10 van de wereld had weinig moeite met de Fransman. Zverev won overtuigend met 6-2, 6-3. Tenslotte versloeg Julien Benneteau in 3 sets de winnaar van 2016, zijn landgenoot Nicolas Mahut.

Uiteindelijk kroonden Gilles Müller en Anett Kontaveit zich tot winnaars van de Ricoh Open 2017. Wij hebben weer genoten en zullen in 2018 ongetwijfeld weer van de partij zijn!

Geef een reactie