Babolat racketcollectie 2017

De Babolat racketcollectie voor 2017 bestaat uit 3 racketfamilies: de Pure Drive, Pure Aero en de vernieuwde Pure Strike lijn. De Pure Control serie is opgegaan in de nieuwe Pure Strike serie. De ‘connected tennis experience’ blijft Babolat uitdragen in diverse PLAY rackets en de Babolat POP tennissensor voor de pols.

Najaar 2017 komt de nieuwe Babolat Pure Drive 2018 uit. Lees hier alles over de laatste Pure Drive!

Pure Strike – Speed & Precision
De nieuwe Pure Strike racketfamilie is de meest controle georiënteerde racketlijn die het Franse merk aanbiedt. Met #ProjectOne7 liet Babolat de wereld voor het eerst kennismaken met deze duidelijk verbeterde nieuwe Pure Strike lijn. Deze lijn werd geïntroduceerd met 3 modellen: de Pure Strike 16/19 werd racket van het jaar 2016 op mijnracket.nl! De Pure Strike 100 en de Pure Strike Team waren de overige twee modellen waarmee deze nieuwe lijn werd gelanceerd. Januari 2017 zijn er 3 modellen bijgekomen, waarmee de lijn gecompleteerd is: de Pure Strike 18/20, de Pure Strike VS en de Pure Strike VS Tour. De laatste 2 modellen werken met de platte, boxbeam framebouw die we gewend waren van de Pure Control serie.

Pure Aero – Power & Spin
Zoek je power en dikke spin, dan is de Pure Aero racketfamilie jouw lijn! Hier zie je dat de Pure Aero nog aerodynamischer is en nog meer spin biedt dan zijn voorganger, de Aeropro Drive. Voor 2017 is de lijn uitgebreid met de Pure Aero Super Lite, de Pure Aero VS en de Pure Aero VS Tour. De laatste 2 hebben een Aero shaft, maar een platte framebouw in het blad. Hieronder vind je een volledig overzicht van de Pure Aero racketfamilie:

Pure Drive – Power & Versatility

Najaar 2017 komt de nieuwe Babolat Pure Drive 2018 uit. Lees hier alles over de laatste Pure Drive!

De meest veelzijdige/allround racketlijn van Babolat is de Pure Drive lijn. De Pure Drive lijn biedt een goede combinatie van power, comfort, spin en wendbaarheid met een degelijke controle en is geschikt voor spelers die de hele baan bestrijken, maar met name vanaf de baseline opereren. De enige vernieuwing in deze lijn voor 2017 is een Superlite model van 260 gram.

POP
Babolat POP is een interactieve tennissensor in de vorm van een polsband met veel features die ook in Babolat PLAY zitten. Met Babolat POP meet je o.a. je swingsnelheid, aantal slagen (forehands, backhands, services en volleys) en spin/slice. Met de bijbehorende app kun je vervolgens je tennismaten uitdagen voor een challenge en jouw slagenarsenaal bijvoorbeeld meten met de groten der aarde als Rafa Nadal en Eugenie Bouchard. Zie hier voor een full review van Babolat POP.

Geef een reactie