Babolat Pure Drive VS

Babolat komt januari 2019 met de Pure Drive VS. Deze VS versie van de Pure Drive biedt meer controle door een kleinere bladmaat en een lagere RA-waarde. Bovendien ligt de kwaliteitscontrole bij deze frames bijzonder hoog! Hier lees je alles over de Babolat Pure Drive VS!

De Babolat Pure Drive VS (2-pack) is nu verkrijgbaar in onze webshop, inclusief snaar naar keuze.

Zowel van de Pure Aero als van de Pure Strike serie bestaan er reeds VS uitvoeringen. Deze ‘hybrid’ frames combineren feitelijk 2 typen frames. Bij de Pure Aero VS zie je dit in een Aero shaft gecombineerd met een box-beam framebouw voor het blad. Bij de Pure Strike VS zie je ook eenzelfde shaft als de gewone Pure Strike, maar dan gecombineerd met ook een box-beam behuizing voor het blad. Nu volgt dus de Babolat Pure Drive in een VS uitvoering.

Specificaties Babolat Pure Drive VS

Merk: Babolat
Model: Pure Drive VS
Bladmaat: 98 sq/inch
Gewicht: 300 gr
Balans: 32.0 cm
Bespanpatroon: 16×19
Lengte: 27 inch
RA: 70 onbespannen (68 bespannen)

Babolat Pure Drive VS frames

De Babolat Pure Drive VS komt in januari 2019 op de markt als duo pack: de rackets zijn uitsluitend per 2 stuks verkrijgbaar. Het mooie aan deze duo packs is dat de kwaliteitscontrole op deze duo packs een stuk hoger ligt dan normaal. Met een ‘weight tolerance’ van slechts 1.9 gram vs 7 gram bij de gewone Pure Drive is dit verschil aanzienlijk. Qua framebouw zelf verschilt deze Pure Drive VS weinig van de gewone Pure Drive. Geen box-beam behuizing voor het blad dus. Wel heeft het de Pure Drive VS een kleinere bladmaat en een lagere RA-waarde, wat het racket meer controle en touch zou moeten geven. Ook zou het comfort hoger moeten liggen.

Pure Drive VS Test

Binnenkort zal team mijnracket.nl deze nieuwe Pure Drive VS uitgebreid testen. Wij zijn met name benieuwd naar de power/controle verhouding, de touch en het additionele comfort. Een uitgebreide review lees je hier binnenkort!

De Babolat Pure Drive VS (2-pack) is nu verkrijgbaar in onze webshop, inclusief snaar naar keuze.

4 REACTIES

    • Hoi Willie,

      De Pure Drive VS zal alleen per bundel van 2 stuks verkocht worden. De prijs voor zo’n bundel van 2 rackets zal rond de 450 euro komen.

Geef een reactie