Babolat Pure Drive Lite

Het lichtste racket uit de nieuwe Pure Drive racketlijn van Babolat is de Babolat Pure Drive Lite, een makkelijk te manoeuvreren, licht racket met veel spinpotentie en fijne trillingsdemping: erg prettig voor de betere jeugd of voor een dame.

Babolat Pure Drive Lite 2015

Merk: Babolat
Model: Pure Drive Lite
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 270 gr
Balans: 33.0 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 68

Babolat Pure Drive Lite side

De Babolat Pure Drive Lite is een uitstekende optie voor de betere jeugdspeler die van een 26 inch racket de overstap naar een volwassen racket maakt. Dit komt omdat het frame niet te belastend is voor de arm door de Active Cortex ingebouwde demper die van de shaft van het racket tot onderin de grip loopt. Hiernaast is het racket niet te zwaar, maar ook niet zo licht als de meeste 26 inch jeugdrackets die zo rond de 250 gram wegen. De 100 sq/inch bladmaat dwingt je je slag goed te blijven afmaken, ideaal voor het lessen dus. De Babolat Pure Drive Lite is ook leverbaar in de kleinste gripmaten (vanaf 0). Ook de (volwassen) speler met een gemiddelde tot iets vollere swing die een lichtgewicht en makkelijk manoeuvreerbaar racket zoekt, zal dit racket waarderen.

Naast de Active Cortex voor minder trillingsdemping naar de arm, beschikt dit racket ook over de Woofer technologie waarbij de snaren niet plat in het frame liggen, maar over rondingen. In samenwerking met het nieuwe FSI (Frame String Interaction) systeem zorgt dit voor een langer bal-snaar contactmoment, voor meer grip en spin op de bal. Door het gebruik van tungsten rond het hart van het frame is het racket hiernaast ook erg stabiel.

Babolat Pure Drive 2015 FSI

De Babolat Pure Drive Lite is nu verkrijgbaar in onze webshop en wordt bespannen geleverd!

Geef een reactie