Babolat Pure Aero Roland Garros 2019

Voor het nieuwe gravelseizoen komt Babolat dit jaar wederom met een limited edition uitvoering van de Pure Aero. Lees hier alles over de Babolat Pure Aero Roland Garros 2019!

Specificaties

Merk: Babolat
Model: Pure Aero Roland Garros 2019
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 300 gr
Balans: 32.0 cm
Bespanpatroon: 16×19
Lengte: 27 inch
RA: 67

De Babolat Pure Aero Roland Garros 2019 is nu verkrijgbaar in onze webshop, inclusief gratis snaar naar keuze!

Zoals hierboven te zien is, heeft de Pure Aero Roland Garros 2019 dezelfde specificaties als de gewone Pure Aero. Deze Roland Garros uitvoering is een limited edition kleurstelling in geel-brons.

Noviteiten Babolat Pure Aero 2019

Er zijn toch wel een aantal subtiele noviteiten aan de nieuwe Pure Aero die bij elkaar voor een ander speelgevoel zorgen. Deze nieuwe versie gaat terug naar de basis van de succesvolle Aeropro Drive. De laatste/vorige Pure Aero werd door sommigen als wat blikkerig en stijf ervaren. Desalniettemin was het qua power en spin een stevig wapen. De nieuwe versie moet meer gevoel, stabiliteit en demping geven zonder concessies te doen aan de spin en power.

Technologie

In samenwerking met Chomarat heeft Babolat Carbon Ply Stabilizer ontwikkeld. Speciale high performance carbon fibers zorgen voor meer controle en stabiliteit. En net als bij de Pure Drive 2018 gebruikt Babolat de Cortex Pure Feel technologie die samen met SMAC is ontwikkeld. SMAC is een bekende speler in de ruimtevaarttechnologie. Cortex Pure Feel zorgt voor een betere trillingsdemping en meer feel met de bal.

Hiernaast heeft de Babolat Pure Aero Roland Garros 2019 vergrootte tubings op 6 en 12 uur in het frame genaamd FSI Spin. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en snapback van de lengtesnaren voor stevige spin. De Aeromodular3 framebouw bespant niet alleen makkelijker, maar swingt ook makkelijker voor meer rackethead speed. Hierbij zijn de bumper en grommets in het frame geïntegreerd.

Al met al een zeer sterke update van de Pure Aero die het racket meer stabiliteit, controle en comfort geeft, zonder in te leveren op power en spin. Deze Pure Aero speelt duidelijk consistenter dan zijn voorganger.

De Babolat Pure Aero Roland Garros 2019 is nu verkrijgbaar in onze webshop, inclusief gratis snaar naar keuze!

Geef een reactie