Babolat POP tennissensor update

Vanaf januari 2016 heeft mijnracket.nl speler Mike de Babolat POP tennissensor in gebruik. Tijd voor een kleine update.

Babolat POP plus functions

In onze eerdere post over de Babolat POP tennissensor hebben wij alle functionaliteiten van deze toffe tennistool doorgenomen. Nu dus tijd voor een kleine update. Door een enkelblessure heb ik in april en mei helaas niet de uren op de baan kunnen maken die ik had gewild. De keren dat ik gespeeld heb, heb ik de Babolat POP echter wel gebruikt.

Qua SKILLS heb ik inmiddels het level Superstar bereikt. Het leuke aan Babolat POP is dat je na elke sessie die je uploadt toch stiekem kijkt wat je zoal gedaan hebt en of dit invloed heeft op je level. De Babolat POP motiveert echt om meer te gaan spelen om je level op te krikken.

Babolat POP tennissensor skills 0616

Het uploaden van één of meerdere sessies gaat inmiddels ook wat sneller, wat erg prettig is. De ondersteunende app heeft een goede update gehad. Ik heb vooral gedubbeld: qua volleys zit ik goed. Ik zal met name nog veel forehands en backhands moeten slaan om weer een level hoger te kunnen gaan.

Zoals op mijn DASHBOARD te zien is, heb ik ruim 26 uur tennis nodig gehad om het level Superstar te bereiken, flink wat tennisuren al met al. Omdat het op het moment van schrijven 2 juni 2016 is en ik gisteren en vandaag nog niet heb getennist, staat er nog geen activiteit voor deze maand op het dashboard. Hier ga ik vanavond verandering in brengen.

Babolat POP tennissensor dashboard 0616

In mijn ACTIVITY scherm van mei 2016 is te zien dat ik inderdaad weinig tennisuren heb ik kunnen maken. Naast twee korte trainingen heb ik voor de competitie nog wel een dubbel gespeeld en gewonnen. Bij het uploaden van zo’n sessie kun je je fysieke gesteldheid aangeven, naast ondergrond en locatie indoor of outdoor. Mijn fysieke gesteldheid was niet optimaal zoals te zien is aan de treurige smiley met pleister.

Babolat POP tennissensor activity 0616

De CHALLENGES gaan we (om te beginnen vanavond) ook weer aan. O.a. Wang Gaxig heeft mij voor 5 services gechallenged. Eens kijken wie de beste score qua serves kan neerzetten.

Babolat POP tennissensor challenges 0616

Babolat POP is en blijft een hele leuke en laagdrempelige tool (je kunt de sensor immers met elk type racket en merk, zowel junior als senior gebruiken) die absoluut motiveert om meer te gaan tennissen. In vergelijking met vele andere tennissensors is ook de prijs goed te doen. Voor 89.99 euro heb je er één. De Babolat POP is vanaf heden ook in onze webshop te verkijgen.

Geef een reactie