Augustus/september 2019 preview mijnracket.nl

De komende 2 maanden veel nieuwe rackets die we gaan testen! De nieuwe Wilson Blade V7, de Head Graphene 360+ Gravity MP en Pro, de Yonex VCORE Pro 97 HD, de Wilson Clash 98 en de Babolat Pure Strike 2020! Hiernaast ook nog een review van de Tecnifibre Ice Code 1.25 bespanning. Je leest het hier in de augustus/september 2019 preview van mijnracket.nl!

Babolat Pure Strike 2020

Half augustus komen de nieuwe Pure Strike 100 en Pure Strike Team uit. De rackets hebben een flinke boost in comfort en stabiliteit gehad. Binnenkort delen wij onze bevindingen in een uitgebreide review.

Wilson Blade V7

Wilson komt medio augustus met een geheel vernieuwde Blade serie. Deze Wilson Blade V7 maakt gebruik van de succesvolle Clash technologie. De eerste reviews liegen er niet om in ieder geval, dit is een sterke update van Wilson!

Head Graphene 360+ Gravity MP en Pro reviews

Reviews van de nieuwe Head Graphene 360+ Gravity MP en Pro zijn in de maak. Deze rackets combineren een heerlijk (bijna klassiek) vol speelgevoel met een royale sweetspot en prima comfort!

Yonex VCORE Pro 97 HD test

Yonex komt in september 2019 met een update van hun meest controle georiënteerde racketfamilie, de VCORE Pro. De rackets krijgen extra demping in de ‘handle’ en met de VCORE Pro 97 HD komt er een model met 18×20 bespanpatroon op 320 gram bij.

Wilson Clash 98 test

Een uitgebreide review van de Wilson Clash 98 is in de maak. Deze versie van de Clash heeft een 98 sq/inch blad, een hogere snaardichtheid in de sweetspot en een iets smaller profiel voor meer controle. Fijn precisiewapen met een soft, gedempt speelgevoel.

Tecnifibre Ice Code 1.25 snarentest

De Tecnifibre Ice Code 1.25 is een zeer levendige co-poly met bovengemiddeld spanningsbehoud. Spin, precisie en duurzaamheid zijn key bij deze snaar. Wij halen ‘m door de test!

Hou voor het laatste nieuws onze social media kanalen (Facebook: @mijnracket en Instagram: @tennis_doctor) in de gaten!

Geef een reactie