Babolat Pure Aero limited editions

Ter gelegenheid van de aankomende editie van Roland Garros en zowel de Olympische Spelen als de US Open heeft Babolat van de Pure Aero een tweetal limited editions uitgebracht. Lees verder…

Babolat Pure Aero RG head

Dat het Franse merk als partner van Roland Garros de Pure Aero uit zou brengen in speciale cosmetics is niets nieuws. Met de voorganger van de Pure Aero, de Aeropro Drive, werd dit namelijk ook al gedaan. Deze nieuwe Pure Aero Roland Garros edition ziet er echter wel heel strak uit:

babolat pure aero RG full

babolat pure aero RG throat

Omdat 2016 een Olympisch jaar is en omdat relatief kort op de Olympische Spelen de US Open gespeeld wordt en hiernaast in het najaar ook nog eens de presidentsverkiezingen in Amerika zijn, heeft Babolat de Pure Aero ook in een speciale ‘stars ’n stripes’ uitvoering gebracht.

Babolat Pure Aero US LTD full

De Amerikaan Jack Sock draagt deze speciale ‘stars ’n stripes’ editie van de Pure Aero uit, in een ‘Let’s Rally America’ campagne, een knipoog naar de aanstaande verkiezingen.

Babolat Pure Aero US overview

Babolat Pure Aero US Jack Sock

De Pure Aero Roland Garros edition is reeds verkrijgbaar, de Pure Aero ‘stars ’n stripes’ binnenkort. De Babolat Pure Aero producten vind je hier in onze webshop!

Geef een reactie