19 maart mijnracket.nl rackettestdag 2016

Zaterdag 19 maart 2016 a.s. van 13.00 tot 16.30 uur bieden mijnracket.nl en partner Intersport Veldhuis tennissers de gelegenheid om in het Sportcentrum Heemskerk de volledige collectie tennisrackets voor 2016 van Prince, Wilson, Babolat en Head te testen. Op deze middag zullen rackets voor zowel beginnende als gevorderde tennissers voorhanden zijn, waaronder de nieuwe Prince Textreme, Wilson Burn FST en Ultra XP, de Babolat Pure Aero en de Head Radical en Prestige racketlijnen. Ook zullen er specialisten van de betreffende merken aanwezig zijn voor racketadvies op maat. Alle rackets die deze middag worden getest, kunnen bij Intersport Veldhuis in Beverwijk met een extra hoge korting worden gekocht.

rackettestdag-2016-poster_social

 

Ook is het deze middag mogelijk om Herzog compressiekousen en armsleeves voor tennis te testen, uitstekende producten in het kader van blessurepreventie. Tevens is de interactieve tennissensor voor de pols, de Babolat POP te proberen. Met de Babolat POP kan je veel speldata vergaren en je meten met andere spelers, waaronder de wereldtop!

Deelname aan deze testdag is geheel GRATIS! Bij voorinschrijving ben je zeker van een plaats. Mocht je echter pas op de dag zelf weten of je mee kunt doen, dan is dit ook geen probleem, er is namelijk een vrije inloop. Het testen van de rackets zal in de hal plaatsvinden en gaat, ongeacht het weer, altijd door.

Voor inschrijvingen en/of vragen, bel of mail naar Intersport Veldhuis:

Intersport Veldhuis Beverwijk
0251-221450
showroom@intersportveldhuis.nl

Locatie testdag:
Sportcentrum Heemskerk
Kerkweg 221
1964 KJ Heemskerk
Banen 5, 6 en 7. 

Geef een reactie