Win Robin Söderling ballen en snaren!

Mijnracket.nl heeft een leuke Kerstactie op poten gezet waarbij je voor jezelf en een tennismaatje een nieuw type snaar en gasgevulde bal van RS Tennis by Robin Söderling kunt winnen! Deze producten zijn hagelnieuw en nog amper op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Lees verder…

RS tennis actie december 2015

Hoe kun je de nieuwe RS All Court Black Edition 4-tin tennisbal en een RS Lyon 1.20 of 1.25 set snaren winnen? Heel simpel:

  • Like mijnracket.nl op facebook: https://www.facebook.com/mijnracket/
  • Deel deze actie
  • Tag je tennismaat aan wie je deze prijs cadeau zou willen doen
  • Wie weet win jij dan voor jezelf en je tennismaat bovenstaande prijs!

 

Onlangs heeft team mijnracket.nl voor jullie al de RS All Court Black Edition 4-tin gasgevulde tennisbal door de test gehaald. Deze bal werd eind oktober gebruikt op het ATP toernooi van Stockholm en kreeg lovende kritieken van menig profspeler. Zelf hebben wij de bal ook als zeer prettig ervaren: de RS All Court Black Edition zit tussen de Wilson US Open de Dunlop Fort Max TP in en biedt de duurzaamheid van laatstgenoemde maar met de feel van de US Open zonder te licht te spelen en te gaan floaten.

RS tennis Allcourt Black Edition

Ook heeft Mike recent de RS Lyon 1.20 bespanning door de test gehaald. Deze ronde medium stijve co-polyester snaar biedt verrassend goede dempende eigenschappen en extra spinpotentie en touch. Voor deze actie kunnen de winnaars kiezen uit een 1.20 of 1.25 dikte van de snaar.

RS tennis RS Lyon set

Voor meer informatie over RS tennis by Robin Söderling, een prima nieuwkomer op de tennismarkt, check: http://www.rs-tennis.com/

Geef een reactie