Top 10 tennisproducten 2015!

Dat 2015 een mooi tennisjaar was staat als een paal boven water. Ook voor mijnracket.nl was het een mooi jaar. We hebben verschillende puike tennisproducten voor jullie mogen reviewen. In dit overzicht onze top 10 tennisproducten van 2015! Wil je de artikelen nogmaals lezen, klik dan op de links.

 1. Yonex EZONE DR 98 – Onze gouden plak gaat naar de Yonex EZONE DR 98. Een briljante blend van controle, power, balgevoel en spinpotentie!
  Yonex EZONE DR full
 2. Prince Textreme Tour 100P – De Prince Textreme Tour 100P biedt een ongekend balgevoel en een ragfijne balans tussen power en controle!
  Prince Textreme Tour 100P full
 3. Diadem Solstice Power 17 en 16 bespanning – Een openbaring op snarengebied is de Diadem Solstice Power: geweldige ballbite en duurzaamheid met behoud van gevoel. De bonus is de enorme power die de snaar biedt. Terecht op het podium! Check hier ook de iets meer controle georiënteerde Diadem Solstice Pro.
  Diadem Solstice Power 16 full
 4. Babolat Pure Aero – de Babolat Aeropro Drive heeft een waardige opvolger gekregen in de nieuwe Pure Aero voor totale dominantie vanaf de baseline.
  Babolat Pure Aero full side
 5. Onze Nederlandse bespanheld Timo van Driel doet verslag van het WTA toernooi van Tokyo – Heerlijk om de belevenissen van onze Nederlandse bespangoeroe Timo van Driel op de tour te horen. We zullen hier op mijnracket.nl ook zijn Australian Open blogs gaan plaatsen!
  Timo van Driel Aussie Open stringer
 6. New Balance Minimus 60 tennisschoenen – snel, ultralicht en zeer goed wendbaar. De New Balance Minimus 60 deed het verrassend goed in 2015!
  New Balance Minimus 60 full left
 7. RS All Court Black Edition tennisballen – De nieuwe bal van Robin Söderling was één van de fijnste, zo niet de fijnste waar we dit jaar mee hebben getennist!
  RS tennis Allcourt Black Edition
 8. Head Graphene XT Extreme Pro – de nieuwe Extreme Pro van Head is wederom één van de best geteste rackets volgens menig review en mijnracket.nl is het er helemaal mee eens. Knaap staaltje van Head!
  Head Graphene XT Extreme Pro full
 9. Wilson Pro Staff 6.1 25th anniversary edition – de terugkeer van de iconische Wilson Pro Staff Classic 6.1 deed ons onmiddellijk watertanden.
  Wilson Pro Staff Classic 6.1 25th full
 10. Luxilon Element bespanning – een fijne touch, prima spanningsbehoud en een goede duurzaamheid. De Luxilon Element biedt het allemaal. Een full review volgt binnenkort.
  Luxilon Element 1.25 full

1 REACTIE

 1. He Mike, mooie top 10! Volledig mee eens. De Yonex ezone DR 98 was een openbaring. Ook het mooie snaren palet van Diadem was gaaf om te testen en heel fijn om mee te spelen in verschillende setups. Niet opgenomen in de top 10 maar zeker noemenswaardig zijn de wilson pro staff RF 97 en de Prince textreme tour 95. Traditioneel speelgevoel met ongekende precisie. Welliswaar niet door iedereen speelbaar maar voor de krachtige speler een absolute aanrader!

Geef een reactie