RS tennis by Robin Söderling

Op de tennisbaan hebben we door ziekte helaas al een tijdje niets van de man mogen vernemen, maar dat wil niet zeggen dat Robin Söderling stil heeft gezeten. Onlangs lanceerde hij zijn eigen snaren – en ballenmerk onder de noemer RS tennis.

RS tennis RS Lyon set

RS Allcourt Black Edition tennisbal

Op de vraag wat de prettigste tennisbal was waarmee hij gespeeld heeft, kon Robin Söderling eigenlijk geen antwoord geven. De perfecte tennisbal had hij nog niet gevonden. Dus ontwikkelde hij er zelf één: de RS Allcourt Black Edition. De bal zou het beste moeten bieden in kwaliteit, materiaal, duurzaamheid en gevoel. De RS Allcourt Black Edition is in ieder geval al de officiële bal voor het ATP 250 If Stockholm Open dit najaar. Een goede start dus voor de man met de massieve forehand.

RS tennis Allcourt Black Edition

RS Lyon tennissnaar

Naast zijn eigen tennisbal heeft tweevoudig Roland Garros finalist Robin Söderling ook zijn eigen tennissnaar uitgebracht, de RS Lyon. De naam verwijst naar de plaats waar de Zweed zijn eerste ATP titel pakte. De RS Lyon is ronde co-polyestersnaar die komt in twee diktes: 1.20mm en 1.25mm. Het is een medium stijve, controle georiënteerde snaar, voor spelers met een volle swing. De RS Lyon biedt goede spin, controle en ballpocketing, met een fijne dempende feel en biedt goede duurzaamheid en spanningsbehoud. De controle en grip van de RS Lyon maken de snaar ideaal voor agressief spel, waarbij je zelf de power genereert. De snaar geeft je de controle en spin om je slagen te kunnen blijven controleren.

RS tennis RS Lyon reel

Team mijnracket.nl hoopt binnenkort bovenstaande producten zelf te testen en voor jullie te reviewen.

Geef een reactie