Luxilon Alu Power 125 purple 20th anniversary

Heel tof nieuws van Luxilon deze week! Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de eerste overwinning van Gustavo Kuerten op Roland Garros, komt Luxilon met de Alu Power 125 purple 20th anniversary uitvoering!

De Belgische snarengigant breidde onlangs haar productaanbod al uit met een premium Natural Gut (darm) snaar, Elite Dry overgrips en dempers. Hier zullen wij de aankomende maand ook over berichten. Dit jaar is het echter 20 jaar terug dat Gustavo Kuerten Luxilon definitief als snarenmerk op de kaart zette met zijn eerste Roland Garros zege. In 2000 en 2001 volgden nog 2 zeges in Parijs. Ook won ‘Guga’ in 2000 de ‘Tennis Masters Cup’, de voorloper van de huidige ATP World Tour Finals. Dat jaar eindigde hij ook als nummer 1 van de wereld.

Kuerten is voor Luxilon een ware pionier geweest en heeft het snarenmerk definitief op de kaart gezet. De Braziliaan speelde eerst met de Big Banger Original 1.30, waarna hij later de switch maakte naar de Alu Power 1.25. Vandaag de dag speelt het merendeel van de profs met Luxilon snaren.

Nu brengt Luxilon dus de Alu Power 125 uit in een opvallende paarse 20th anniversary kleurstelling. De opvallende kleur is een verwijzing naar en een eerbetoon aan de flamboyante Guga. Op de voorkant van de verpakking zien we Kuerten na één van zijn victories op Roland Garros.

Zoals het zich nu laat aanzien zal de snaar in april/mei tijdelijk aangeboden gaan worden. Dus ben je een fan van de Luxilon Alu Power of van ‘Guga’? Hou onze site dan zeker in de gaten!

Geef een reactie