NikeCourt Air Zoom Ultrafly tennisschoen

Als we dachten dat we alles op het gebied van tennisschoenen al gezien hadden, komt Nike met de NikeCourt Air Zoom Ultrafly tennisschoen. Met de looks van een basketballschoen moet deze schoen naast ‘explosieve snelheid’ een ‘glove-like fit’ pasvorm bieden. Lees verder…

NikeCourt Air Zoom Ultrafly lateral

Na de voetbal – en basketballschoenen met ‘sok’ komt Nike nu dus ook met een tennisschoen met ‘sok’ in deze NikeCourt Air Zoom Ultrafly. Nick Kyrgios, Eugenie Bouchard en Jack Sock (what’s in the name?) zullen vanaf heden te zien zijn op deze high-tech tennisschoen. De NikeCourt Air Zoom Ultrafly bevat de volgende features:

NikeCourt Air Zoom Ultrafly upper

  • Enkelkraag van Flyknit voor een ‘glove-like fit’ en lichte support maar vooral comfort rond de enkels
  • Flywire vetering systeem voor optimale omsluiting van de voet voor laterale support
  • Zoom Air demping onder de hak en voorvoet
  • Kurim en mesh bovenwerk voor lichtgewicht voorvoetsupport en duurzaamheid
  • Dempende Phylon tussenzool

NikeCourt Air Zoom Ultrafly medial

De NikeCourt Air Zoom Ultrafly heeft een mediumsmalle pasvorm en valt vrij klein uit. In vergelijking met de eerder door ons gereviewde Nike Zoom Vapor Tour 9.5 sta je in de Air Zoom Ultrafly iets hoger in de schoen en voelt de schoen iets minder ‘direct’. De NikeCourt Air Zoom Ultrafly is verkrijgbaar in een allcourt en gravel zool en is met een adviesverkoopprijs van 200 euro niet goedkoop, maar wel baanbrekend!

NikeCourt Air Zoom Ultrafly heelsection

Geef een reactie