ASICS Gel Solution Speed 3 komt eraan!

De populaire ASICS Gel Solution Speed krijgt binnenkort een update. Hier op mijnracket.nl vast een sneak peek van de ASICS Gel Solution Speed 3, een puike mix van lichtgewicht snelheid, slijtvastheid en wendbaarheid!

De ASICS Gel Solution Speed 3 Clay is nu verkrijgbaar in onze webshop in Limited Edition zwarte kleurstelling!

De ASICS Gel Solution Speed is eigenlijk in korte tijd een begrip geworden in tennisland. Deze schoen wordt door ASICS gevoerd naast de Gel Resolution, waarbij laatstgenoemde support en duurzaamheid combineert. De Gel Solution Speed biedt het beste in lichtgewicht snelheid en duurzaamheid, iets wat meer en meer spelers zoeken.

ASICS Gel Solution Speed 3 W upper
De ASICS Gel Solution Speed 3 voor dames

Het Japanse ASICS staat bekend om de vele technische toepassingen in haar producten. Bij de ASICS Gel Solution Speed 3 is het niet anders. Zo bevat de schoen o.a. Gel in de voorvoet en hiel, het lichte Solyte materiaal in de tussenzool, Impact Guidance System (IGS) wat zorgt voor een gelijkmatigere drukbelasting op de voetzool, Flexion Fit upper voor een naadloos bovenwerk met behoud van pasvorm, flex in de voorvoet en duurzaamheid, PGuard bescherming tegen het slepen en glijden op de mediale zijde van de schoen, AHAR+ extra slijtvast rubber op de zool en neus van de schoen en Personal Heel Fit (PHF), een materiaal in de binnenvoering van de schoen dat vormt naar de contouren van de enkel.

ASICS Gel Solution Speed 3 M medial

Ten opzichte van de Gel Solution Speed 2, zou deze 3e versie van de ASICS Solution Speed schoen nog slijtvaster moeten zijn met beter behoud van pasvorm in met name de voorvoet. Alles natuurlijk wel in een lichtgewicht, snelle verpakking. De ASICS Gel Solution Speed 3 zal in twee zooltypen verschijnen: Clay, een diepe visgraat voor ultieme grip op gravel, maar ook grippy genoeg voor bijvoorbeeld kunstgras en smashcourt. Allcourt voor alle baansoorten maar met een iets minder diep profiel. De Allcourt zool zal het met name prima doen op hardcourt en in iets mindere mate op gravel.

De ASICS Gel Solution Speed 3 Clay is nu verkrijgbaar in onze webshop in Limited Edition zwarte kleurstelling!

Geef een reactie