Ruilen en retouren

Hoe kan ik een artikel retourneren?
– Het retourneren van je bestelling kan binnen 14 dagen vanaf de dag dat de bestelling is geleverd
– Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt)
– Bij het terugsturen van het artikel(en) altijd de retourbon invullen en toevoegen
– Gebruikte of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van het artikel
– Via een postbedrijf (bijv. PostNL/DHL) het pakket retourneren? Stuur de artikelen dan gefrankeerd op via het postkantoor naar:

Intersport Veldhuis
t.a.v. mijnracket.nl
Breestraat 10-14
1941 EJ Beverwijk

– De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant
– Gratis ruilen of retourneren van internetbestellingen is mogelijk op bovenstaand adres. Hierbij is het noodzakelijk om de originele pakbon met factuur mee te nemen naar de winkel
– Wij storten het bedrag binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst terug op je rekening. Wij streven er naar om je retour binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken

N.B. custom/gepersonaliseerde producten nemen wij niet retour. Dit betreft dus ook tennisrackets die wij speciaal naar de wensen van de klant bespannen hebben.

Ik heb een verkeerde / beschadigde zending ontvangen, wat moet ik doen?
Helaas kan het voorkomen dat je een verkeerde of beschadigde zending van ons ontvangt. In dit geval kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via het e-mailadres info@mijnracket.nl. Vervolgens ontvang je van ons het antwoordnummer van Intersport Veldhuis waarmee de zending kosteloos geretourneerd kan worden.

Kan ik het artikel ook omruilen?
Het omruilen van een artikel is mogelijk door op het retourformulier aan te geven waarvoor je het betreffende artikel wilt ruilen. Dit kan zijn een andere maat of een ander artikel. Indien het artikel waarvoor je wilt ruilen goedkoper is, zullen wij het resterende bedrag terugstorten op je rekening. Wanneer het artikel waarvoor je wilt ruilen duurder is, neem dan even contact met ons op.
De kosten van de retourzending van de bestelling zijn voor rekening van de klant, de kosten van de nieuwe zending zijn voor onze rekening.

Wat zijn de ruilvoorwaarden?
Ruilen of retourneren van artikelen die zijn besteld via www.mijnracket.nl is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Voorwaarden:
– Retouren worden alleen compleet, onbeschadigd en ongebruikt geaccepteerd in originele verpakking
– Vul het retourformulier in en voeg deze toe bij het verzenden van de bestelling

Ruilen of retourneren van internet bestellingen is ook mogelijk bij Intersport Veldhuis in Beverwijk. Hierbij is het noodzakelijk om de pakbon met factuur mee te nemen naar de winkel.