Top 10 tennisproducten 2017 mijnracket.nl

Zoals je van ons gewend bent, sluiten wij het kalenderjaar altijd feestelijk af met onze top 10! Wat waren de beste tennisproducten van 2017? Lees het hier in de Top 10 tennisproducten 2017 mijnracket.nl! Wil je onze reviews nog een keer lezen, druk dan op de links.

1. Prince Textreme Phantom 100

De Prince Textreme Phantom 100 is met recht product van het jaar 2017 van mijnracket.nl! Dit waanzinnige wedstrijdframe combineert de 2 beste rackettechnologiën van Prince van de afgelopen 10 jaar in het smalste frame op de markt met een ultralage RA-waarde (stijfheid). Dit zorgt voor een racket met ongekend balgevoel en dito comfort!

2. Head Graphene Touch Extreme MP

In onze ogen het beste powerframe van 2017! De Head Graphene Touch Extreme MP biedt ongekende power en spin, maar ook een heel solide speelgevoel. Dit racket ligt in de range van de Babolat Pure Aero, maar biedt meer stabiliteit en gevoel.

3. Wilson Pro Staff 97 CV

De Wilson Pro Staff 97 CV is de meer toegankelijke, 315 gram versie van de RF97 van Roger Federer. Deze nieuwe update komt net als de RF97 in het matzwart met laser-engraved logo’s. Deze versie is echter voor een veel breder publiek speelbaar, mede door de toevoeging van Countervail voor een meer dempende feel.

4. Yonex EZONE 100

De nieuwe EZONE serie van Yonex is uit en de nieuwe EZONE 100 hebben wij door meerdere spelers laten testen. Dit racket biedt veel speelgemak, power, spin en stabiliteit. Sterke update voor de succesvolle EZONE DR serie.

5. Babolat Pure Drive 2018

De nieuwe Babolat Pure Drive 2018 gaat terug naar zijn roots als ’the powermachine’. Het racket heeft een meer homogene RA-waarde voor een stabieler speelgevoel. Het 16/19 snarenbed is meer geopend in de sweetspot voor meer power en makkelijkere toegang tot balrotatie (spin/slice). Absoluut een verbetering t.o.v. de vorige Pure Drive!

6. Wilson Ultra Tour

Met de Ultra Tour maakt Wilson een ‘pro stock’ racket voor de gewone markt beschikbaar! Deze Ultra Tour blinkt uit in controle en balgevoel. Geweldig ‘platform racket’ om zelf te (laten) customizen naar je favoriete specs.

7. Head MXG 3

De slogan bij de revolutionaire MXG rackets met magnesium brug is ‘Power under Control’. Bij deze Head MXG 3 krijg je inderdaad beide! Dit racket speelt ongelooflijk stabiel, maar biedt ook prima power en makkelijke balrotatie.

8. Babolat RPM Blast Rough

De nieuwe Rough versie van de bekende RPM Blast van Babolat speelt comfortabeler dan gedacht en gript de bal erg makkelijk voor fijne sturing. Puike snaar met name ook in een hybride setup i.c.m. een darm of multifilament snaar.

9. Head Graphene Touch Radical MP

De onlangs uitgebrachte Head Graphene Touch Radical MP speelt meer solide en biedt meer balgevoel en power dan de vorige Graphene XT versie. Een hele fijne update!

10. Dunlop Srixon rackets voor 2018

Dunlop en het Japanse Srixon bundelen de krachten voor een kwalitatief zeer hoogwaardige 2018 racketcollectie. Team mijnracket.nl is momenteel druk aan het testen met een aantal van de nieuwe Dunlop Srixon frames. De eerste indrukken zijn veelbelovend!

Een dankwoord gaat uit naar al onze lezers en volgers en naar alle merken en leveranciers voor hun bijdragen aan de materialen voor de reviews! Het allerbeste voor een gezond en sportief 2018!

Geef een reactie