Prince TT Bandit 110: Return of the Legend!

De Prince TT Bandit 110: Return of the Legend! De Prince TT Bandit Oversize is terug in de originele uitvoering. Dit zeer gebruiksvriendelijke frame combineert stabiliteit met power en een royale sweetspot.

Specificaties:

Merk: Prince
Model: TT Bandit 110
Bladmaat: 110 sq/inch
Gewicht: 255 gr
Balans: 35.0 cm
Bespanpatroon: 16×19
Lengte: 27 inch
RA: volgt
Power level: 950

De TT Bandit 110 is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Speeleigenschappen TT Bandit 110

De Prince TT Bandit 110 is een zeer gebruiksvriendelijk racket. Het racket biedt makkelijke power vanaf de baseline door het royale oversize blad i.c.m. de 35.0 topzware balans. Dit geeft het racket ondanks het lichte gewicht van 255 gram voldoende massa door de bal. Dit resulteert in een swingweight (swing massa) van 280 gram. De Triple Threat (TT) technologie op 10 en 2 uur in het blad en in de grip van het racket bewaakt de balans en racketstabiliteit. Het 16×19 bespanpatroon biedt makkelijke toegang tot spin en slice. Mede door het stabiele speelgevoel en de brede framebouw is de TT Bandit 110 sinds jaar en dag ook een comfortabele optie voor de arm/schouder.

Nu is de Bandit 110 Oversize dus terug in de originele kleurstelling, zoals ten tijde van de release in de jaren 90. Dit racket is de alltime bestseller van Prince. Waarschijnlijk voor veel spelers een ’trip down memoy lane’. Feit is wel dat de Bandit een zeer gebruiksvriendelijk racket blijft, dus wij zijn blij dat dit legendarische racket weer terug is!

De TT Bandit 110 van Prince is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Geef een reactie