Prince Textreme Warrior 107L (Pink Ribbon)

Dames opgelet! Op zoek naar een comfortabel, lichtgewicht racket met een solide feel, waarmee je ook nog eens een goed doel ondersteunt? Dit is de Prince Textreme Warrior 107L in een roze ‘Pink Ribbon’ kleurstelling!

Prince Textreme Warrior 107L Pink Ribbon full 2

Merk: Prince
Model: Textreme Warrior 107L (Pink)
Bladmaat: 107 sq/inch
Gewicht: 265 gr
Balans: 33.5 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 65
Power level: 1300

De Prince Textreme Warrior 107L is het lichtste racket uit de Prince Textreme Warrior 107 serie. Deze opvallende roze kleurstelling is met een reden: een deel van de opbrengst van de verkoop van deze rackets doneert Prince aan de Pink Ribbon Foundation, welke onderzoek doet naar borstkanker. Een goede zaak en een mooi initiatief van Prince!

Prince Textreme Warrior 107L throat zoom

Met zijn 265 gram en 33.5 balans is dit een racket dat bijzonder handzaam is en voor een racket van dit (lichte) gewicht de balans toch nog keurig in het midden heeft liggen. Dit maakt het racket breed inzetbaar: krachtig vanaf de baseline, maar ook makkelijk te manoeuvreren aan het net. De toepassing van het inmiddels bekende Textreme in de nieuwe Prince rackets, zorgt voor een heel stabiel/torsiestijf frame met een directe respons zonder extra belasting op de arm. Deze technologie heeft zich dubbel en dwars bewezen inmiddels.

Prince Textreme Warrior 107L headsize

De 107 sq/inch bladmaat noemt Prince midplus+. Deze bladmaat zit tussen midplus en oversize in. Het voordeel hiervan is dat de Prince Textreme Warrior 107L een royale ideale raakzone voor de bal heeft, waarbij je wel voldoende controle over de bal houdt. Het racket is geschikt voor spelers met een gemiddelde tot iets compactere swing die een klein beetje hulp van het racket zelf kunnen gebruiken om wat extra power en lengte in de slagen te krijgen. De Prince Textreme Warrior 107L is mooi, breed inzetbaar racket waarmee je ook nog eens de Pink Ribbon Foundation ondersteunt!

De Prince Textreme Warrior 107L is nu verkrijgbaar in de mijnracket.nl webshop.

Geef een reactie