Prince Textreme Warrior 100T

De Prince Textreme Warrior 100T biedt in het lichtere genre rackets één van de best mogelijke combinaties van stabiliteit, spin, power en comfort en is hiermee een ideaal racket voor de ambitieuze jeugdspeler die al een senior racket kan spelen of voor een speler die lichtgewicht controle met spin wilt combineren.

Prince Textreme Warrior 100 T full front

Merk: Prince
Model: Textreme Warrior 100T
Bladmaat: 100 sq/inch
Gewicht: 275 gr
Balans: 32.5 cm
Bespanpatroon: 16/18
Lengte: 27 inch
RA: 65
Power level: 1050 (bereken hier jouw Prince Power Level!)

De Textreme technologie van Prince zorgt voor een hogere torsiestijfheid met name rond het hart van het racket voor extra power en stabiliteit, zonder dat het racket stijf aanvoelt. Bij deze Prince Textreme Warrior 100T is dit te zien aan de mooie gemiddelde RA-waarde (stijfheid) van 65. Dit zorgt dus voor heel veel feel, stabiliteit en power, zonder de extra schokbelasting op de arm die een stijf frame vaak met zich meebrengt, met name bij off-center hits. De Prince Textreme Warrior 100T is met 275 gram en een vergevingsgezinde 100 sq/inch bladmaat een ideaal racket voor de betere jeugdspeler of voor een speler die een stabiel frame met een royale sweetspot zoekt in een mooi tussengewicht.

Prince Textreme Warrior 100T stringbed side

Door het relatief open 16/18 bespanpatroon heeft dit racket veel spinpotentie, ideaal voor het moderne spel dus. Ondanks het lichte gewicht heeft het racket toch een mooi gemiddeld 32.5 balanspunt, wat het racket zeer wendbaar maakt, ook aan het net. De Prince Textreme Warrior 100T is voor spelers met een gemiddelde swing. Dus ook de goede jeugdspeler of dame zal zijn/haar slag dus lekker moeten blijven afmaken, iets wat veel tennisleraren belangrijk vinden in de zoektocht naar een nieuw racket.

Prince Textreme Warrior 100T throat

De Prince Textreme Warrior 100T biedt in dit genre rackets één van de best mogelijke combinaties van stabiliteit, spin, power en comfort in een lichte uitvoering. Vergelijkbare rackets: Babolat Pure Drive Lite, Head Graphene XT Radical Lite en de Wilson Blade 101L. De Prince Textreme Warrior 100T is nu ook verkrijgbaar in onze webshop.

2 REACTIES

Geef een reactie