Prince Textreme Tour 95: messcherpe controle

Het zwaargewicht uit de nieuwe Prince Textreme serie is de Textreme Tour 95. Dit frame biedt controle en balgevoel in een makkelijk te manoeuvreren frame met goede dempende eigenschappen.

Ten opzichte van zijn voorgangers (de oude Tour 95 en de Rebel 95) heeft de Textreme Tour 95 het Textreme materiaal in dit racket wat zorgt voor meer stabiliteit, zonder hierbij extra belastend te zijn voor de arm of dat het ten koste gaat van de wendbaarheid van het racket. Alle nieuwe Textreme modellen hebben geen Exo3 gaten meer in het racket, wat deze rackets het klassieke balgevoel en bijkomende controle teruggeeft.

Prince Textreme Tour 95 full

Merk: Prince
Model: Textreme Tour 95
Bladmaat: 95 sq/inch
Gewicht: 325 gr
Balans: 30.5 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27 inch
RA: 60
Power level: 750

Prince Textreme Tour 95 close

De Textreme Tour 95 heeft een 16/19 bespanpatroon waar de Tour 95 en de Rebel 95 een compact 18/20 bespanpatroon hadden. Dit 16/19 snarenbed zorgt voor meer grip en spin op de bal. Uit de eerste testresultaten blijkt dat het racket erg goede dempende eigenschappen heeft, zeker voor een ‘Tour’ racket. Het relatief hoge gewicht van 325 gram zorgt voor veel massa door de bal, waarbij de lage 30.5 balans de handzaamheid bewaakt, waardoor het racket goed en snel te manoeuvreren is, ook aan het net. Ondanks de lage RA-waarde (stijfheid) van 60, voelt dit racket heel solide en stabiel aan, dit dankzij het technisch vernuftige Textreme materiaal.

Dus op zoek naar een klassiek frame in een modern, comfortabel jasje? Misschien is de nieuwe Prince Textreme Tour 95 wel jouw nieuwe wapen!

Dit racket is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Vergelijkbare rackets: Head Graphene Prestige MP, Yonex VCORE Tour G (330), Wilson Pro Staff 97 RF Auto, Wilson Pro Staff 97, Tecnifibre T-Fight 325 Dynacore en de Yonex VCORE Tour F 93.

Geef een reactie