Prince Textreme Premier 120

Prince introduceert ’the largest sweetspot in tennis’! De Prince Textreme Premier 120 combineert het solide Textreme materiaal met de klassieke O3 gaten in een kolossale 120 sq/inch bladmaat voor het summum aan power en vergevingsgezindheid voor de arm en schouder. Misschien wel het meest armvriendelijke tennisracket op de markt!

Prince Textreme Premier 120 full

Merk: Prince
Model: Textreme Premier 120
Bladmaat: 120 sq/inch
Gewicht: 255 gr
Balans: 35.5 cm
Bespanpatroon: 16/19
Lengte: 27.75 inch
RA: 71
Power level: 1600

Prince Textreme Premier 120 headsize

De Prince Textreme Premier serie biedt rackets die de stabiliteit van Textreme combineren met de power en royale sweetspot van de vroegere O3-rackets met gaten. Het Textreme materiaal zorgt voor een torsiestijf/stabiel racket zonder extra belastend op de arm te zijn. De 03-technologie zorgt voor extra bewegingsvrijheid van de snaren, waardoor de sweetspot wordt vergroot. Dit geeft meer trampoline-effect en dynamiek van het snarenbed, waardoor de bal ook bij off-centers hits niet direct doodvalt. Het resultaat is enorm veel comfort en makkelijke toegang tot power voor spelers met een kortere swing. De Prince Textreme Premier 120 is het meest comfortabele racket uit deze serie en biedt de grootst mogelijke ideale raakzone voor de bal. Deze royale sweetspot zoals dit heet, straft je niet af bij ballen die je niet helemaal mooi in het midden van het racketblad raakt, met als resultaat een zeer lage impact op de arm en schouder.

Prince Textreme Premier 120 Power Level

De Prince Textreme Premier 120 is een absolute aanrader voor spelers met armklachten! Met een Power Level van 1600 helpt dit racket spelers met een korte, compacte swing om makkelijk lengte en power in hun slagen te krijgen.

Spelers die vergelijkbare vergevingsgezindheid en low-impact voor de arm zoeken, maar dan met iets meer controle voor een gemiddelde tot iets vollere swing, check dan ons testrapport van de Prince Textreme Premier 105!

Dit product is inmiddels opgevolgd door de O3 Legacy 120 en de Sovereign.

Geef een reactie