Prince Textreme Phantom Pro 93P

Nog (heel) even geduld voor de tennispuristen onder ons. Medio mei wordt de Prince Textreme Phantom Pro 93P verwacht, een droom voor liefhebbers van klassieke, controle georiënteerde frames!

De Prince Textreme Phantom Pro 93P is nu verkrijgbaar in onze webshop!

Prince breidt aankomende maand de strakke Phantom serie uit met de Prince Textreme Phantom Pro 93P. Deze Phantom is het meest controle georiënteerd van de hele serie en daarmee feitelijk van de hele Prince racketcollectie. Het racket combineert een ultraslank profiel (16 mm bij de shaft!) met een 93 sq/inch bladmaat en 18×20 bespanpatroon. En dat alles met een RA-waarde (stijfheid) van 61!

Specificaties:

Merk: Prince
Model: Textreme Phantom Pro 93P
Bladmaat: 93 sq/inch
Gewicht: 330 gr
Balans: 30.5 cm
Bespanpatroon: 18×20
Lengte: 27 inch
RA: 61
Power level: 600

Speeleigenschappen Prince Textreme Phantom Pro 93P:

Een zeer uitgebreide review zal eind mei te lezen zijn hier op mijnracket.nl. De eerste testers spreken van een racket dat razendsnel door de lucht snijdt en ondanks het stevige gewicht van 330 gram goed manoeuvreerbaar is. Deze Prince Textreme Phantom Pro 93P is een controle frame bij uitstek: dit racket is absoluut low-powered. Zelf zul je dus alle snelheid middels een goede techniek en/of volle swing moeten genereren. Daar krijg je vervolgens wel weer een zeer solide en uiterst precies wapen voor terug. Ondanks het kleine 93 sq/inch blad met het compacte 18×20 bespanpatroon is de sweetspot best genereus. Ook de balrotatie schijnt er prima van af te komen, best verrassend eigenlijk.

Qua specs zit dit racket in de range van de Head Prestige Classic Mid. Liefhebbers van dit racket en o.a. de Prince Original Graphite kunnen hun hart ophalen bij deze Phantom Pro 93P. De leren grip maakt het keurig af.

De Phantom Pro 93P is nu (exclusief voor Nederland) verkrijgbaar in onze webshop!

Zogezegd volgt onze eigen en zeer uitgebreide playtest spoedig! Wij kunnen niet wachten in ieder geval.

2 REACTIES

Geef een reactie