Prince Textreme Phantom Pro 93P is binnen!

Mooi nieuws van Prince vandaag! De zeer exclusieve Prince Textreme Phantom Pro 93P is binnen! Deze moderne klassieker biedt ragfijne controle en ongeëvenaard balgevoel. Dat allemaal in een frame met 16 mm shaft en een hele fijne lage RA-waarde van 61.

De Prince Textreme Phantom Pro 93P vind je hier onze webshop. Wees er snel bij, want het betreft zeer gelimiteerde aantallen!

Specificaties:

Merk: Prince
Model: Textreme Phantom Pro 93P
Bladmaat: 93 sq/inch
Gewicht: 330 gr
Balans: 30.5 cm
Bespanpatroon: 18×20
Lengte: 27 inch
RA: 61
Power level: 600

Speeleigenschappen Prince Textreme Phantom Pro 93P

De Prince Textreme Phantom Pro 93P is een droom voor liefhebbers van klassieke, controle georiënteerde rackets! Dit racket is in samenwerking met verschillende touring pro’s ontwikkeld en neemt je mee terug naar de tijd van o.a. de Head Prestige Classic Mid en de Prince Original Graphite.

De flinterdunne 16 mm shaft voelt niet alleen waanzinnig in de hand, hij scheert ook door de lucht. Deze zeer aerodynamisch bouw en de lage 30.5 balans maken het zware (statische) gewicht toch prima speelbaar. De Prince Textreme Phantom Pro 93P heeft een genereuze sweetspot voor een midsize racket. Door de ronde bladvorm biedt het racket ook verrassend veel spin voor een midsize racket met 18×20 bespanpatroon. De lage RA-waarde (stijfheid) van 61 zorgt voor een zeer comfortabel speelgevoel, zelfs met een full bed polyester snarensetup. Waar het racket misschien nog wel het meest in uitblinkt is de buitengewone precisie en consistentie. Met dit racket kun je vol doorslaan zonder bang te hoeven zijn te overhitten. Een ideaal wapen voor iemand die zelf voldoende power heeft en optimale balcontrole en touch zoekt! De leren grip maakt het keurig af.

Beperkte beschikbaarheid

Er is zeer beperkte beschikbaarheid van deze Prince Phantom Pro 93P, dus wees er snel bij! Het racket is vanaf heden verkrijgbaar in de mijnracket.nl webshop.

Geef een reactie